Daca este verde, atunci este sigur sa parcati.
Lumea nu este un loc sigur, mai ales atunci cand conduceti un Mercedes-Benz. Infractiunile legate de automobile nu sunt ceva nou, insa producatorul german de automobile premium doreste ca acestea sa devina istorie si dezvolta o noua aplicatie care sa ii ajute pe soferi sa evite zonele periculoase atunci cand cauta un loc de parcare.

Folosind statisticile politiei, software-ul va construi o baza de date a locatiilor cu o sansa mai mare de a intalni vandalism, asalt si alte crime. Aplicatia trebuie sa fie pregatita pentru modelele de generatie urmatoare ale producatorului si va utiliza un sistem bazat pe culoare pentru a reflecta nivelul de securitate in anumite zone.

„Am luat date publice din orasul Seattle si le-am comparat cu datele despre locurile de parcare de la destinatia dvs.”, a declarat dezvoltatorul de software de la Mercedes – Markus Ehmann. „Putem selecta un loc de parcare si sa analizam cat de multa criminalitate s-a intamplat in aceasta zona in ultimele saptamani, iar verdele arata ca zona este foarte sigura, asa ca va sugeram sa parcati acolo.” Galben inseamna „este inca ok, dar luati in considerare una verde „, iar rosu este” nu vrei sa mergi acolo „.”

Viitoarele masini Mercedes vor utiliza datele despre criminalitate pentru a evita strazile periculoase flanse-distantiere-mercedesServiciul va fi dezvoltat pentru o portiune limitata de regiuni din intreaga lume unde datele privind criminalitatea sunt disponibile in mod public. Acesta va fi oferit printr-un magazin dedicat de aplicatii Mercedes-Benz si va furniza, de asemenea, informatii precum distanta de mers pe jos pana la destinatia finala, taxele de parcare si blocajele din trafic.

„Este foarte interesant pentru ca se bazeaza pe cunoasterea geografica locala si pe tot felul de statistici, inclusiv statisticile privind criminalitatea si disponibilitatea locurilor de parcare”, adauga David McCarthy, purtator de cuvant al Mercedes in Australia. „Daca ceva de genul asta ar deveni disponibil, sunt sigur ca preluarea ar fi foarte puternica”.

Intre timp, Mercedes lucreaza de asemenea la o noua platforma software robusta, care va permite utilizatorilor sa activeze sau sa dezactiveze caracteristicile din automobil in functie de preferintele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.