O schita a designerilor publicata de Skoda ofera prime impresii asupra interiorului noii Skoda Scala.

Noua compacta va fi prima Skoda care va dispune de cea mai noua generatie de sisteme de infotainment, cu un display liber pozitionat la o inaltime mai mare, in campul vizual imediat al soferului.

Afisajul Virtual Cockpit are cel mai mare ecran din clasa aceasta de automobile. Alaturi de noile finisaje pentru interior si de materialele premium, Skoda Scala ofera un interior spatios si cel mai mare portbagaj din segment, de 467 de litri.

Modul in care este conceput interiorul noii Skoda este inspirat din interiorul prototipului Skoda Vision RS. Noua Skoda Scala este primul automobil Skoda din productia de serie care preia acest design emotional. Panoul de instrumente cu design complet innoit este in ton cu designul exterior spectaculos.

Display-ul liber pozitionat este asezat la inaltime si este incadrat de o linie de design care copiaza contururile capotei motorului. Sub ecran, aceasta linie se continua cu un suport pentru incheietura mainii, astfel incat soferul sa beneficieze de confort la operarea display-ului.

Panoul de instrumente si panourile portierelor sunt acoperite cu suprafete moi din spuma, finisate cu o textura granulata noua. Aceasta simuleaza structurile cristalului si vor fi specifice de acum inainte stilului marcii Skoda.

Se remarca iluminarea ambientala, cu lumina alba sau rosie, in functie de preferinte, nuantele calde si cusaturile contrastante de pe tapiteria scaunelor, creand senzatia placuta de spatiul la interiorul noii Skoda Scala. Optional, clientii pot comanda tapiteria realizata din microfibra sofisticata numita Suedia.

In stilul specific marcii Skoda, spatiul interior este extrem de generos. Acesta se datoreaza ampatamentului mare, de 2.649 de milimetri, care permite luxosul spatiu de 73 de milimetri la nivelul genunchilor pentru cei care iau loc in spate. Este o valoare echivalenta cu cea masurata in interiorul modelului Skoda Octavia. Spatiul la nivelul capului, de 982 de milimetri, este cel mai mare din clasa aceasta. La 467 de litri, Skoda Scala ofera, de asemenea, cel mai mare portbagaj din acest segment. Cu spatarele din spate rabatate, capacitatea de incarcare creste la 1.410 litri.

Skoda Scala este cel mai bun automobil din clasa si in ceea ce priveste dimensiunile afisajelor. De exemplu, afisajul personalizabil Virtual Cockpit oferit optional are diagonala de 10,25 inchi si permite soferilor sa selecteze din cinci moduri diferite de afisare. Sistemele de infotainment disponibile au la baza ultima generație a matricei modulare de infotainment si ofera un ecran tactil de 9,2 inchi instalat in pozitie inalta pe panoul de instrumente, pentru a se afla in campul vizual imediat al soferului.

Gratie noii generatii a serviciilor online mobile Skoda Connect, pasagerii vor avea optiunea de a incuia si descuia masina folosindu-si telefonul mobil si de a actualiza softul sistemului de infotainment sau hartile „prin eter”. in premiera pentru Skoda, toate automobilele Skoda Scala vor fi in permanenta on-line.

Numeroasele sisteme de asistenta functioneaza in combinatie cu variate sisteme de siguranta pasiva, astfel ca Skoda Scala asigura un nivel foarte ridicat de siguranta.

Noul hatchback va fi lansat in premiera mondiala in 6 decembrie 2018, in Tel Aviv.

Skoda Scala va avea un interior complet nou Screenshot-2018-11-08-at-11.13.45

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.