Skoda a publicat primele imagini oficiale cu interiorul viitorului model hatchback compact Scala.

Vehiculul care ii va lua locul in gama lui Rapid Spaceback va fi lansat oficial saptamana viitoare, pe 6 decembrie, in Israel, la Tel Aviv.

Interiorul prezentat de Skoda pare in mare parte identic cu schitele de design pe care le-am vazut ceva mai devreme. Se observa multe materiale premium, iar cabina va avea si unele tehnologii inteligente.

Bazandu-ne pe noile imagini, observam ca noul Skoda Scala va veni cu o cabina bine amenajata, cu dublu ton de negru si bej pentru tabloul de bord, in timp ce sistemul infotainment cu touchscreen de 9,2 inchi atrage toata atentia.

De asemenea, vedem un cluster complet de instrumente digitale, un volan cu fund plat, cu comenzi montate, si convectoare de aer trapezoidale mari pe ambele parti.

Sub display, avem guri de ventilatie si control automat al climei cu doua zone. Este foarte probabil ca mașina sa vină cu functia virtuala a cockpitului, DSG optional si tapiterie din piele.

Skoda Scala e dezvoltata pe platforma companiei MQB AO, pe care e construit si modelul Octavia. Skoda a anuntat ca Scala va fi primul model al producatorului care „va fi mereu online”.

Masina va avea cinci optiuni de motorizare, de la 90 la 150 de cai putere, cu cutie de viteze manuala si o unitate optionala automata DSG.

Mai multe detalii si alte specificatii tehnice vor fi dezvaluite la momentul prezentarii oficiale.

Skoda Scala: Primele imagini oficiale cu interiorul modelului skoda-scala-butoaneSkoda Scala: Primele imagini oficiale cu interiorul modelului skoda-scala-climaSkoda Scala: Primele imagini oficiale cu interiorul modelului skoda-scala-infotainmentSkoda Scala: Primele imagini oficiale cu interiorul modelului skoda-scala-ornamente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.