Prezentatorul american Matt LeBlanc pleaca de la Top Gear dupa sfarsitul sezonului urmator pentru a petrece mai mult timp in SUA cu familia si prietenii.

Matt LeBlanc a anuntat ca a parasit Top Gear dupa urmatoarea serie, intr-o miscare soc, pe care sincer nimeni nu a prevenit-o.

Conceput alaturi de Chris Evans si Rory Reid dupa ce Clarkson, Hammond si May au plecat, LeBlanc a devenit favoritul fanilor pentru expresivitatea, improvizatia si pentru relatia sa in crestere cu Chris Harris.

Dar faptul ca a fost departe de familia sa, atat de mult si-a spus cuvantul, potrivit fostului star din serialul „Friends”. In timp ce a recunoscut ca a fost „o mare distractie”, el a spus:

„… angajamentul de timp si calatoriile extinse … ma indeparteaza de familia si de prietenii mei mai mult decat ma simt confortabil.

Este regretabil, dar din aceste motive nu voi continua implicarea mea in show. Voi fi pentru totdeauna un fan al Top Gear si doresc succesul echipei. Va multumim pentru o experienta minunata. „

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.