Noul BMW Seria 3 Sedan a fost dezvaluit cu putin timp inainte de prezentarea oficiala din cadrul Salonului International Auto de la Paris.

Cu o grila frontala modificata, blocuri optice restilizate si spoilere ceva mai mari, noul BMW Seria 3 Sedan va fi produs pe platforma CLAR (Cluster Architecture) si este semnificativ mai usor comparativ cu actuala versiunea.

Schimbari sunt si in partea din spate, cu un nou set de stopuri, care arata mult mai unghiular, dar si o actualizarea generala in ceea ce priveste designul. Avem parte de multe elemente de iluminare cu LED-uri, despre care putem spune ca se potrivesc bine cu aspectul de familie prezent deja in noile BMW Seria 5 si X3.

Noul BMW Seria 3 Sedan are un ampatament mai lung, ceea ce inseamna ca dispune de mai mult spatiu in spate.

Cea mai mare schimbare a noii Serii 3 este totusi la interior, unde avem parte de o noua abordare digitala, cu un tablou de bord si un ecran central mare ce vor lua ochii.

BMW Seria 3 Sedan, ajunsa la cea de-a 7-a generatie, va capata si nou iDrive, probabil cu un sistem de control al gesturilor.

Va fi disponibil cu motoare diesel si benzina cu trei, patru si sase cilindri. De asemenea, o versiune cu sistem hibrid va fi oferita ceva mai tarziu.

Audi A4, Jaguar XE si, bineinteles, Mercedes-Benz C-Class se numara printre rivalele noului Seria 3 de la BMW.

De asemenea, la Salonul International Auto de la Paris, care isi deschide portile marti, BMW va mai prezenta noile BMW Z4 si BMW Seria 8 Coupe, precum si BMW X5 si a noului BMW M5 Competition.

Iata cum arata noul BMW Seria 3 bmw-seria3Iata cum arata noul BMW Seria 3 bmw-seria-3-lateralIata cum arata noul BMW Seria 3 bmw-seria-3-spateIata cum arata noul BMW Seria 3 bmw-seria-3-interior

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.