Noul BMW Seria 3 Sedan va fi aratat pentru prima oara cu ocazia Salonului International Auto de la Paris.

BMW prezinta noua generatie a sedanului sport alaturi de o serie de alte modele noi cand Salonul International Auto din capitala Frantei isi deschide portile la 2 octombrie 2018.

Premiera mondiala a celei de-a saptea generatii a sedanului sport este punctul central al Mondial de l’Automobile 2018 de la Paris.

Noul model – despre care se zvoneste ca va beneficia de o grila frontala modificata, blocuri optice restilizate si spoilere ceva mai mari – va avea debutul global alaturi de o serie de premiere mondiale in cadrul conferintei de presa ce va avea loc marti, 2 octombrie 2018, la ora 10:00 – ora Romaniei.

In aceeasi zi, dar de la ora 17:00 – ora Romaniei, tot in standul BMW, se vor prezenta elementele definitorii ale noului BMW Seria 3: design, inovatii tehnologice, echipamente si solutii de conectivitate, se arata intr-un comunicat de presa al producatorului german.

De asemenea, Mondial de l’Automobile 2018 este gazda premierelor de salon pentru noile BMW Z4 si BMW Seria 8 Coupe si a premierei mondiale a celei de-a patra generatii BMW X5 si a noului BMW M5 Competition.

Revenind la noul BMW Seria 3 Sedan, va fi produs pe platforma CLAR (Cluster Architecture) si va fi semnificativ mai usor comparativ cu actuala versiunea.

Noul BMW Seria 3 Sedan va fi disponibil cu motoare diesel si benzina cu trei, patru si sase cilindri. De asemenea, o versiune cu sistem hibrid va fi oferita ceva mai tarziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.