Tesla Model 3 a primit 5 stele din partea National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) la testele standard pentru masinile din Statele Unite ale Americii.

NHSTA este agentia de siguranta auto a guvernului din SUA, responsabila pentru scrierea si aplicarea standardelor federale de siguranta a autovehiculelor, precum si a reglementarilor privind rezistenta la furtul de autovehicule si economia de combustibil.

Pentru industria auto, obtinerea unui rating de 5 stele reprezinta o realizare impresionanta, iar pentru Tesla, care face siguranta esentiala, aceasta ultima evaluare pentru Model 3 vine dupa 5 stele acordate atat pentru Model S, cat si pentru Model X.

Model 3 nu numai ca a obtinut un rating global de siguranta de 5 stele, dar a obtinut si scorul de top in fiecare categorie si subcategorie.

Crash testul frontal

Testul simuleaza o coliziune frontala, iar Tesla Model 3 a primit punctaj maxim.

Testarea la impactul lateral

Model 3 a primi din nou un rating global de 5 stele. Testul presupune un impact in partea soferului.

Testarea cu o bariera laterala

Testul cu o bariera laterala simuleaza o coliziune intre un vehicul si o bariera la 62 de kilometri pe ora. Si aici Model 3 a primit 5 stele.

Tesla Model 3 este un sedan electric cu un pret de pornire de 35.000 de dolari. In versiunea standard are o autonomie de 354 de kilometri, in timp ce optional este disponibila o baterie ce ofera o autonomie de 500 de kilometri.

In luna august a acestui an, Tesla Model 3 a devenit cea mai bina vanduta masina ca venituri din America de Nord, cu vanzari lunare de 993 de milioane de dolari, invingand astfel Toyota Camry (765 milioane de dolari) si Honda Accord (679 milioane dolari).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.