Cum se instaleaza Suspensie Old Man Emu pe Toyota Land Cruiser 120 /150 / FJ Cruiser

0

Esti interesat sa afli cum se instaleaza Suspensie Old Man Emu pe Toyota Land Cruiser 120 /150 / FJ Cruiser. Best Ride iti pune la dispozitie video cu instructiuni complete, pentru ca tu sau mecanicul tau sa urmezi pasii potriviti.

De ce sa alegi Suspensie Old Man Emu?

Indiferent dacă călătoriți pe șosea, folosiți vehiculul pentru overlanding sau tractați o rulotă  remorcă, importanța unui sistem de suspensie 4×4 complet integrat este primordial. Adesea, configurațiile de suspensie din fabrică nu pot face față utilizării grele prelungite, astfel în timp, arcurile dvs. se pot coroda sau încep să se lase. Amortizoarele se pot degrada iar manipularea și transportul încărcăturii pot avea de suferit și eventual, dacă nu sunt înlocuite, componentele se pot defecta. Acest lucru ar putea face vehiculul neadecvat și chiar vă poate lăsa blocat sau poate provoca un accident.

Actualizările suspensiei Old Man Emu sunt concepute pentru performanțe superioare pe toate tipurile de teren, oferind îmbunătățiri vizibile ale performanței vehiculului, capacitatea de încărcare crescută și caracteristicile de control. Acestea sunt kituri de înaltă calitate, cu suport de garanție la nivel mondial, iar fiecare componentă este dezvoltată și testată intern de către ingineri dedicați în suspensie.

 

Poti achizitiona Suspensia Old Man Emu dar si alte produse pentru Toyota Land Cruiser 120 /150 / FJ Cruiser accesand link-ul: Kit suspensie Toyota Land Cruiser 150

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.