Cum se instaleaza Praguri Laterale ARP pe Toyota Highlander

0

Esti interesat sa afli cum se instaleaza Praguri Laterale ARP pe Toyota Highlander. Best Ride iti pune la dispozitie video cu instructiuni complete cu privire la montaj, pentru ca tu sau mecanicul tau sa urmezi pasii potriviti.

Video montaj Praguri Laterale ARP pe Toyota Highlander:

 

Crează-ti propriul stil!

Ai posibilitatea sa alegi dintr-o gama variata de modele de praguri laterale special create pentru a proteja și a da o nota de stil SUV-ului tău Toyota Highlander.

Cum se instaleaza Praguri Laterale ARP pe Toyota Highlander WhatsApp-Image-2022-11-02-at-17.39.18

Cum se instaleaza Praguri Laterale ARP pe Toyota Highlander WhatsApp-Image-2022-11-02-at-17.41.26Cum se instaleaza Praguri Laterale ARP pe Toyota Highlander WhatsApp-Image-2022-11-02-at-17.42.07

Despre ARP

ARP reprezinta un mare reper in industria auto, oferind piese de schimb si accesorii autovehiculelor 4×4, Pick-up, turismelor, vehiculelor utilitare, vehiculelor comerciale, atat vehicuelor mai vechi cat si modelelor noi de autoturisme. Datorita calitatii si tehnoligiei de ultima generatie ARP este dealer oficial de piese si accesorii pentru Mitsubishi inca din anul 2010, adaugand inca un succes ce a consolidat imaginea brandul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.