KTM 690 ENDURO R și KTM 690 SMC R au fost liderii clasei în practica de peste un deceniu. Pentru 2023, această tendință continuă în mod tipic KTM, alimentată de o adevărata origine GATA DE CURSA.

În inima ambelor modele KTM 690 ENDURO R, cât și la KTM 690 SMC R, se află cel mai puternic motor monocilindric de producție disponibil. Cu peste 30 de ani de dezvoltare consecventă, KTM LC4 s-a transformat încet dar sigur de la un motor de 553 cmc cu specificații de cursă care era în 1987, la mașina completă de 693 cmc care este astăzi.

GAMA KTM 2023 LC4 - acopera orice aventura Captură-de-ecran-din-2022-11-03-la-15.27.43

Nu numai că LC4 a rezistat testului timpului, dar, în esență, a creat un segment în sine. Aceasta s-a dovedit a fi punctul de referință ideal pentru gama KTM 690, deschizând calea pentru ca două dintre cele mai dominante motociclete să părăsească fabrica Mattighofen.

În fruntea acestui joc de putere se află KTM 690 ENDURO R. Fiind de mulți ani motocicleta dual sport, aceasta primește câteva actualizări binevenite pentru 2023. Acum, o armă de enduro și mai inteligentă, KTM 690 ENDURO R nu oferă compromisuri atunci când abordați terenuri dure de tip enduro și trasee ușoare, cu curgere rapidă.

Acest lucru este perfect afișat de expertul în curse Dakar Xavier de Soultrait în recenta sa victorie de la Raliul Transanatoliei.

GAMA KTM 2023 LC4 - acopera orice aventura Captură-de-ecran-din-2022-11-03-la-15.27.29

KTM 690 ENDURO R este arma ideală pentru traseele rapide și fluide

„Am vrut să mă provoc în Raliul Transanatoliei de 7 zile, concurându-l cu o  motocicleta de producție. KTM 690 ENDURO R a fost la înălțime și, spre surprinderea mea, am câștigat clasa generală de motociclete. În unele secțiuni, am descoperit că KTM 690 ENDURO R a fost mai rapidă decât unele dintre motocicletele mele de raliu mai vechi, cu performanțe perfecte. KTM 690 ENDURO R este arma ideală pentru traseele rapide și fluide, capabilă să își reziste cu ușurință în lumea raliurilor.”

Pentru a nu fi mai prejos, KTM 690 SMC R, cu totul balistic, a fost regele alunecării pentru cioplitorii de canioane care vânează adrenalină timp de decenii. Construită pentru a fi zdrobită pe drumurile întortocheate de munte și a rupe în jurul pistelor de curse, KTM 690 SMC R a fost regele de necontestat a supermoto-urilor aproape atâta timp cât roțile pe care le scoate.GAMA KTM 2023 LC4 - acopera orice aventura Captură-de-ecran-din-2022-11-03-la-15.28.00

Pentru 2023, atât KTM 690 ENDURO R, cât și KTM 690 SMC R au un ecran LCD simplu, dar eficient, care oferă motocicliștilor informații precum viteza, RPM și o serie de lumini de avertizare esențiale. Designul subțire al tabloului de bord înseamnă, de asemenea, că linia de vedere înainte este liberă, pentru evitarea de oricărui obstacol.

De asemenea, ambele mașini LC4 beneficiază de Cornering ABS, care le permite motocicliștilor să folosească puterea de frânare deplină în toate condițiile, chiar și la unghiuri mari de înclinare. Acest lucru este susținut de ABS Offroad pe KTM 690 ENDURO R, care reduce eficiența ABS pe roata din față, dar dezactivează complet ABS-ul pe spate, permițând motocicliților să blocheze spatele într-o viraj strâns.

GAMA KTM 2023 LC4 - acopera orice aventura Captură-de-ecran-din-2022-11-03-la-15.28.22

Supermoto ABS

Supermoto ABS înlocuiește această caracteristică pe KTM 690 SMC R, care trage literalmente toate opririle. Când este activat, ABS este redus și pe roata din față și complet dezactivat pe spate, permițând deplasări mari în colțuri și alunecări puternice în afara vârfului.

Ambele motociclete beneficiază, de asemenea, de tratament CTG și scaun îmbunătățit, KTM 690 ENDURO R luându-și indiciile stilistice din gama competiției Enduro. KTM 690 SMC R aduce o podoabă cu totul nouă de albastru și portocaliu, sporindu-și atractivitatea generală premium.

GAMA KTM 2023 LC4 - acopera orice aventura Captură-de-ecran-din-2022-11-03-la-15.28.38

În cele din urmă, ambele motociclete au sisteme de evacuare conforme cu EURO 5, realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate proiectat cu precizie. Cu toate acestea, datorită parțial rețelelor globale de dealeri KTM, disponibilitatea suplimentară a KTM PowerWear și KTM PowerParts dedicate au fost concepute pentru a permite cele mai înalte niveluri de performanță, protecție și mobilitate.

Cea mai recentă generație de motociclete alimentate cu LC4 oferă versatilitate cu o experiență de condus cu adevărat unică. Cu fiecare model prezentând argumente ideale unice pentru diferite stiluri de condus, acestea reunesc o combinație dinamică de performanță, ergonomie și tehnologie gata să abordeze cu adevărat orice teren.

Comunicat remis Best Ride.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.