VW a dezvaluit un concept „aproape gata de productie”, prezentand noua sa editie speciala Golf GTI la Worthersee GTI Treffen

Fanilor Golf GTI: nu mai este nevoie sa duceti dorul modelului Clubsport, deoarece VW a facut un nou unul. Ei bine, pe aproape – este numit GTI TCR, dar in multe feluri, el este cel mai bun predecesor al pre-facelift-ului.

VW Golf GTI TCR este aici cu 286 CP si o viteza maxima de 264 km / h db2018au00400_largeIn ceea ce priveste puterea, TCR este cu siguranta un avantaj: in timp ce Clubsport a avut 286 CP numai pentru perioade scurte de timp prin functia „overboost”, TCR va trage fericit acea cifra pe rotile din fata – printr-un diferential blocabil „VAQ” tot timpul. Propulsia vine de la acelasi „EA888” 2.0 litri 4 cilindrii in linie turbo ca si GTI-ul standard, dar aici, este – ca si in R – avand doua radiatoare suplimentare.

Este posibil sa fie si mai vocal, datorita unei evacuari optionale Akrapovic de titan. Dar daca aveti de gand sa alegeti doar un singur lucru, cu siguranta trebuie sa fie un pachet care inca nu este numit, care adauga roti de 19 inci, garda la sol cu 20 mm mai mica, amortizoare adaptive si un o anulare electronica a limitarii de viteza. Faceti asta, iar acest ultim MK7.5 GTI va continua sa traga pana va ajunge la 264 km / h.

VW Golf GTI TCR este aici cu 286 CP si o viteza maxima de 264 km / h db2018au00406_largeAcesta a primit un design nou prin intermediul unei bare frontale noi, care are prize laterale concepute pentru a ajuta fluxul de aer la acele radiatoare extra, plus un splitter agresiv conturat. Fustele laterale si difuzorul din spate sunt de asemenea modele noi. Exista o finisare Pure Grey disponibila exclusiv pentru TCR sau, daca preferati, va fi o gama de culori GTI pe care sa le alegeti, inclusiv Pure White si Tornado Red. Modelul fagure pe care il vedeti pe masina de prezentare Worthersee este optional.

Scaunele sport nu sunt in obisnuitul tartan „Clark Plaid”. In schimb, VW a optat pentru tesaturi din microfibra cu dungi rosii Flash. Cusaturile rosii in contrast se gasesc destul de mult oriunde te uiti in cabina si exista o dunga rosie, in pozitia orei 12, pe volan.

VW Golf GTI TCR este aici cu 286 CP si o viteza maxima de 264 km / h db2018au00412_large
Totul suna deosebit de bine, nu? Exista doar o singura problema: cu conceptul VW prezentat pentru a un ‘preview’ – care este in mare parte pregatita pentru productie – trimite 286 CP pe rotile din fata printr-o cutie de viteze automata DSG. Cu VW spunand ca DSG este prezent „ca standard”, mai degraba decat ca un extra optional ca in mod normal, se pare ca un manual cu sase trepte nu va fi disponibil. Este o veste proasta pentru fanii cutiilor manuale, dar nici o cutie DSG nu a oprit ‘vechiul’ Clubsport de la a fi o adevarata placere.

Situatia cutiei de viteze va fi confirmata atunci cand masina va fi lansata mai tarziu in 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.