MINI sarbatoreste nunta Printului Harry cu Meghan Markle printr-un MIN I Hatch unicat, conceput special pentru a sarbatori ocazia speciala si pentru a fi donat uneia dintre activitatile caritabile ale cuplului. Dupa nunta ce va avea loc la 19 mai, acest MINI unicat va fi inmanat The Children’s HIV Association (CHIVA) pentru o licitatie publica.

Un MINI special pentru a marca o ocazie speciala. MINI creeaza un automobil unic in scop caritabil in cinstea nuntii regale P90303811_highRes_mini-design-one-off-MINI sarbatoreste nunta Printului Harry cu Meghan Markle printr-un MIN I Hatch unicat, conceput special pentru a sarbatori ocazia speciala si pentru a fi donat uneia dintre activitatile caritabile ale cuplului. Dupa nunta ce va avea loc la 19 mai, acest MINI unicat va fi inmanat The Children’s HIV Association (CHIVA) pentru o licitatie publica.

„Ca brand britanic legendar, cu o istorie de aproape 60 de ani in Regatul Unit, suntem incantati sa marcam nunta regala cu acest cadou caritabil special”, explica Oliver Heilmer, directorul MINI Design. „Echipa MINI Design a creat un MINI Hatch unicat pentru aceasta ocazie. Grafica cu design special a acoperisului se combina cu detaliile personalizate prin imprimate 3D ale interiorului si exteriorului, precum si prin broderia speciala care vor transforma acest MINI intr-un unicat.”

Un MINI special pentru a marca o ocazie speciala. MINI creeaza un automobil unic in scop caritabil in cinstea nuntii regale P90303728_highRes_mini-design-one-off-Exteriorul

Acest automobil unic este finisat in culoarea Crystal White. Benzile de accent albastru-argintii confera caroseriei un aspect distinctiv, iar banda neagra ce inconjoara masina are un finisaj argintiu mat cu reflexe albastre. Cromate, caracteristicile de design MINI – precum cadrul grilei hexagonale a motorului, manerele usilor si contururile farurilor si ale stopurilor – sunt acoperite cu un strat clar negru-albastrui, aducand un aer de modernitate si prospetime pentru detaliile MINI. Stopurile in design Union Jack si jantele cu finisaj albastru inchis metalic mat adauga notele finale ale aparitiei exterioare.

Un MINI special pentru a marca o ocazie speciala. MINI creeaza un automobil unic in scop caritabil in cinstea nuntii regale P90303731_highRes_mini-design-one-off-Grafica realizata manual a acoperisului si imprimare 3D

Un MINI special pentru a marca o ocazie speciala. MINI creeaza un automobil unic in scop caritabil in cinstea nuntii regale P90303734_highRes_mini-design-one-off-Un punct de atractie special al exteriorului este finisarea acoperisului, care utilizeaza mai multe culori. Grafica acoperisului este aplicata manual cu meticulozitate in mai multe straturi si reuneste elemente ale steagurilor din tarile de provenienta ale Printului Harry si ale lui Meghan Markle – Union Jack si Stars & Stripes. La acest MINI special, hublourile din jurul semnalizatoarelor au fost imprimate 3D si decorate cu initialele M si H, cu o inima si inele. Cand automobilul este deschis, ele proiecteaza un mesaj de intampinare exclusiv – Just Married – in fata usilor conducatorului si pasagerului.

Un MINI special pentru a marca o ocazie speciala. MINI creeaza un automobil unic in scop caritabil in cinstea nuntii regale P90303714_highRes_mini-design-one-off-Pe parcursul ultimelor saptamani, programul MINI Yours Customised a oferit clientilor MINI de pe anumite piete posibilitatea de a-si transforma automobilul MINI intr-un unicat cu ajutorul scuturilor, placutelor pentru pragurile usilor si proiectoarelor individuale de lumini – toate printate 3D.

Interiorul

Pielea Satellite Grey a fost aleasa pentru interior si ofera fundalul ideal pentru a accentua elementele traditionale MINI. Stratul clar negru-albastrui al elementelor cromate de la exterior se regaseste si pe anumite elemente decorative cromate din interior. Prenumele mirelui si miresei, precum si data nuntii si urarile pentru tinerii miri au fost adaugate pe banda decorativa mare din fata scaunului pasagerului din fata. O alta particularitate speciala a interiorului este accentul inspirat de grafica acoperisului, care este integrat in benzile decorative de pe usi, din spatele volanului si de pe tetiere. Pe acestea din urma este prezenta si o abordare abstracta a Union Jack pe o parte si o perforatie Stars & Stripes si cusaturi pe cealalta.

Un MINI special pentru a marca o ocazie speciala. MINI creeaza un automobil unic in scop caritabil in cinstea nuntii regale P90303739_highRes_mini-design-one-off-Un MINI special pentru a marca o ocazie speciala. MINI creeaza un automobil unic in scop caritabil in cinstea nuntii regale P90303738_highRes_mini-design-one-off-

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.