Mini privește în perspectivă, iar evoluţia gamei de modele se concentrează pe extinderea continuă a mobilităţii electrice. Dar şi pe oferirea de noi oportunităţi de a experimenta plăcerea condusului specifică mărcii.

Aspecte care deschid noi posibilităţi pentru marca John Cooper Works. Viitoarele arhitecturi de automobil Mini înseamnă că performanţa extremă şi plăcerea veritabilă a condusului vor fi disponibile şi cu propulsie electrică, dar şi cu motoare termice.

Primii pași

Marca face deja paşi mari în ceea ce priveşte mobilitatea electrică. Modelul plug-in hybrid Cooper SE Countryman ALL4 a dus la electrificarea a 5% din vânzările totale ale mărcii. A urmat lansarea cu mare succes a modelului full electric MINI Cooper SE. Iar această cotă s-a dublat la aproximativ 10% în doar câteva luni.

MINI pregăteşte acum următorul pas în dezvoltarea modelelor electrice John Cooper Works. Evident, pe baza acestor experienţe de mare succes. Dar şi privind în viitor din punct de vedere tehnologic.

„Cu Mini Electric am arătat cât de bine se pot combina plăcerea condusului tipică mărcii şi mobilitatea electrică”, declară Bernd Körber, directorul mărcii Mini. „Acum este timpul să transpunem pasiunea pentru performanţă a mărcii John Cooper Works în mobilitatea electrică. De aceea lucrăm pentru a dezvolta concepte pentru modelele electrice John Cooper Works.”

Accentul actual asupra dezvoltării unui Mini John Cooper Works Electric demonstrează cât de importantă este mobilitatea electrică în ceea ce priveşte direcţia viitoare a mărcii – obiectivul este un amestec unic de dezvoltare durabilă, performanţă şi pasiune.

„Modelele John Cooper Works cu motor termic convenţional vor continua să aibă un rol important de jucat pentru a ne asigura că răspundem dorinţelor şi nevoilor pasionaţilor de performanţă din întreaga lume”, completează Bernd Körber. „Cu acest nou accent pe performanţa electrică, creăm şi oportunitatea de a accentua, mai mult ca niciodată, profilul distinctiv al mărcii John Cooper Works.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here