Pachetul John Cooper Works GP urmeaza sa fie livrat in echiparea de fabrica si pe MINI John Cooper Works incepand din luna iulie.

Intregul continut al pachetului este armonizat perfect cu designul si caracterul unui MINI John Cooper Works. A fost dezvoltat pe baza cunostintelor acumulate in competitii pe circuit. Si, evident, este derivat direct din procesul de dezvoltare al noului MINI John Cooper Works GP. Acel model special, realizat in numai 3000 de exemplare. Si care isi dezvaluie intregul talent pe circuit.

Pachetul John Cooper Works GP, inspirat de motorsport P90390422_lowRes_family-shot-the-mini

O abordare autentica

Pachetul John Cooper Works GP ii permite lui MINI John Cooper Works sa-si accentueze profilul sportiv. Racing Grey metalizat pentru caroserie si culoarea contrastanta Melting Silver metalizat pentru plafon, spoilerul spate si capacele retrovizoarelor. Sunt elemente care au fost rezervate exclusiv pana acum pentru MINI John Cooper Works GP. Impreuna cu priza de aer de culoare de pe capota fata, manerele usilor si capacul rezervorului, toate de culoare neagra, evidentiaza legaturile dintre cei doi supersportivi.

Modelul beneficiaza acum si de jantele de 18 toli, din aliaj usor, in design John Cooper Works Cup Spoke. Care sunt inscriptionate cu emblema „GP” pe capacele centrale. Ca si de contururi Piano Black ale farurilor si partile interioare de culoare inchisa ale farurilor si stopurilor. Sau de logo-ul MINI negru de pe capota si hayon, precum si benzile de acces, care poarta si ele logo-ul „GP”. Toate acestea pun in valoare designul automobilelor echipate cu noul pachet John Cooper Works GP.

Pachetul John Cooper Works GP, inspirat de motorsport P90390421_highRes_family-shot-the-mini-1024x683

Spirit practic

Chiar daca principalele surse de inspiratie vin din motorsport, MINI John Cooper Works are un nivel practic de utilizare pe sosele, zi de zi. Spre exemplu, MINI John Cooper Works GP este conceput cu doar doua scaune. Pentru a arata orientarea catre performante fara compromis. In timp ce MINI John Cooper Works ofera o experienta dinamica pentru patru locuri.

Noul pachet John Cooper Works GP include scaune sport John Cooper Works in finisare cu piele Dinamica, cu emblema „GP”. Logo-ul este prezent si pe covorase de la conducator si pasagerul din fata, iar covorasele fata si spate sunt finisate cu cusaturi de culoare rosie. Volanul John Cooper Works imbracat in piele, care face parte si el din noul pachet GP Pack, este acoperit cu piele Walknappa, are cusaturi rosii si un marcaj central metalic, imprimat 3D, la ora 12. Combinate cu transmisia optionala Steptronic Sport cu opt trepte, clapetele metalice de pe volan cu logo-ul „GP” sunt produse tot printr-un proces de printare 3D.

Gama larga de accesorii

Gama de accesorii MINI Original include o varietate larga de produse atractive. Proiectate pentru a crea o identitate adaptata imaginii sportive a pachetului John Cooper Works GP. Priza de aer a capotei, semnalizatoarele si manerul hayonului pot avea finisaje carbon cusut. Lucru valabil si pentru finisajul negru al liniei latarale.

O ambianta de motorsport si mai intensa a interiorului este imbunatatita printr-o alta serie de dotari. Care includ maner John Cooper Works pentru schimbator. Sau grip John Cooper Works pentru frana de mana, cu manson din Alcantara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.