Transit Custom si Connect au de astazi noi versiuni de echipare, inspirate din lumea raliurilor. Acestea poarta denumirea MS-RT si sunt dezvoltate de specialistii in proiectarea vehiculelor de tip motorsport. Versiunile MS-RT vor fi disponibile la reprezentantele Ford Transit Centers din anumite piete europene, printre care si Romania.

Sursa de inspiratie, Fiesta WRC

Noile versiuni ale lui Transit sunt concepute pentru soferii de autoutilitare care doresc sa iasa cu adevarat in evidenta. Transit Custom si Transit Connect MS-RT ofera un design complet restilizat, inspirat de Fiesta WRC. Model cu care echipa M-Sport Ford concureaza la Campionatul Mondial de Raliuri. Totodata, versiunile MS-RT pastreaza nivelul de ergonomie si durabilitatea specifice vehiculelor comerciale Ford. Precum si garantia extinsa.

O gama variata de culori distinctive din paleta Ford Special Vehicle Options (SVO) sunt disponibile pentru Transit Custom MS-RT. Conferindu-i un aspect deosebit, care sa vina in completarea caroseriei spectaculoase.

Variantele de echipare MS-RT ale lui Transit Custom si Transit Connect vor fi disponibile la comanda incepand din luna septembrie a acestui an in Franta, Ungaria, Olanda, Norvegia, Romania si Marea Britanie.

Stil distinctiv

Transit Custom si Transit Connect MS-RT aduc spiritul motorsportului pe strada. Cu o grila restilizata si o zona frontala modificata radical, care incorporeaza prize de aer mai agresive. Ca si lumini de ceata integrate si un dispersor de aer, inspirat din motorsport.

Rotile late cu carenaj crescut sunt completate cu jante din antracit OZ Racing. Versiuni de 18 inch, personalizate, completate de ornamente laterale sportive. In spate, un deflector integrat si un spoiler de plafon subliniaza caracterul sportiv. Transit Custom MS-RT primeste un esapament sport cu doua evacuari. In timp ce Transit Connect MS-RT beneficiaza de un sistem de evacuare quad-distinct. Clientii pot opta si pentru evacuari optionale de tip Ceramic Black.

In plus, fata de gama standard de optiuni de colorizare, MS-RT Transit Custom poate fi finisat in orice culoare din gama SVO extinsa a Ford. Pentru un aspect cat mai apropiat de cel al masinilor de curse, kiturile de colantare, disponibile optional, permit clientilor sa aplice linii distinctive de culoare pe autoutilitarele lor.

Interior special

La interior, scaunele versiunilor MS-RT sunt prevazute cu piele nappa si piele de caprioara. Volanul sport prezinta insertii din fibra de carbon. Iar ceasul de pe instrumentarul de bord si covorasele sunt marcate cu inscriptia MS-RT.

Dotarile standard includ, de asemenea, sistemul de conectare vocala a Ford. Ca si un ecran tactil color. Care permite soferilor sa conecteze dispozitive mobile si sa planifice rutele, pentru a spori nivelul de productivitate. Nu lipseste nici un modem FordPass Connect care furnizeaza conectivitate Wi-Fi pentru pana la zece dispozitive. Soferii beneficiaza, de asemenea, de un sistem de standard, camera retrovizoare si faruri bi-xenon.

Un vehicul robust si rafinat

Cea mai noua generatie de motoare diesel EcoBlue de la Ford ofera performante sporite si eficienta. Pentru a sprijini experientele de conducere la costuri de functionare optimizate. Transit Custom MS-RT dispune de motorul Ford EcoBlue de 2,0 litri si 185 CP. Acesta livreaza 415 Nm cuplu maxim. Cu posibilitatea alegerii unei cutii de viteze manuala cu sase trepte sau automata cu sase trepte de viteza.

Transit Connect MS-RT cu motor EcoBlue de 1,5 litri si 120 CP livreaza un cuplu de 270 Nm. Exista posibilitatea alegerii unei cutii de viteze manuala cu sase trepte. Sau una automata cu opt trepte de viteza.

Aceste versiuni pastreaza puterea si ergonomia specifice familiei Transit. Variantele de carosare furgon si cabina dubla ale Transit Custom si Transit Connect sunt, de asemenea, disponibile. Toate acestea au usi cu deschidere laterala si iluminat LED standard pentru spatiul de incarcare. Dar si, in acelasi timp, sarcini utile neschimbate fata de variantele standard ale acestor utilitare.

„Pedigree-ul” curselor de raliu

MS-RT este divizia de productie a vehiculelor Ford M-Sport. Una implicata in WRC, la cursele Global Rallycross si GT3 sub indrumarea legendei motorsportului, Malcolm Wilson OBE. Impreuna, acestea ofera un stil exclusivist familiei Ford Transit. Creand acum si vehicule comerciale sportive si unice cu acel „pedigree” specific curselor de raliu.

Seria MS-RT este disponibila prin intermediul Ford Transit One-Stop Shop, alaturandu-se gamei existente de carosari ale Transit. Vorbim despre autobasculanta si autoutilitara, concepute pentru a oferi solutii rentabile si adaptate nevoilor de afaceri ale clientilor.

Ca membru al (Qualified Vehicle Modifier), variantele de echipare MS-RT sunt aprobate pentru vanzare in reteaua de dealeri Ford. Ele sunt garantate de MS-RT si nu afecteaza garantia oferita de Ford.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.