Echiparea Active pentru modelele Transit si Tourneo Custom adauga plusul de stil si de ergonomie caracteristice SUV-urilor. Ea beneficiaza de specificatii unice, menite sa satisfaca atat clientii privati cat si firmele.

Ele ofera mai mult spatiu si o capacitate de incarcare sporita. Atribute care sa permita un stil de viata aventuros. Si prin intermediul carora noile modele Active urmaresc acelasi succes pe care il au Ford Fiesta Active si Focus Active.

Stil inspirat de lumea SUV

Echiparea Active se distinge printr-un exterior inspirat din lumea SUV-urilor, ce include:

  • Jante unice din aliaj de 17 inch
  • Grila frontala specifica modelelor Active
  • Ornamente suplimentare pe arcadele rotilor, partile laterale ale caroseriei, bara de protectie spate si capacele oglinzilor
  • Sine standard pentru acoperis

Inscriptia Active din spatele vehiculului este completata de ecusoane cu inscriptia Active pe fiecare aripa. Pentru utilizatorii care doresc specificatii suplimentare, care sa-i ajute si mai mult in scenariile de rulare dificile, Transit Custom Active si Tourneo Custom Active pot fi, de asemenea, echipate cu un diferential mecanic cu alunecare limitata (mLSD).

Specificatie unica pentru interior

Toate modelele Active beneficiaza de o specificatie interioara unica, cu scaune partial din piele si un instrumentar de bord cu nuanta albastra pentru Tourneo Custom Active.

Interiorul versatil al lui Tourneo Custom Active poate fi reconfigurat cu usurinta, astfel incat sa reflecte solicitarile clientilor. Scaunele flexibile se pot deplasa pentru ca pasagerii sa aiba mai mult loc sau pentru a mari spatiul destinat bagajelor. Scaunele pot fi, de asemenea, inversate pentru a fi asezate in configuratia de tip “conferinta” sau eliminate complet pentru mai mult spatiu de bagaje.

Varianta de echipare Active pentru vehicule comerciale poate livra 130 CP, 170 CP sau 185 CP, in functie de model si specificatii. Cutii de viteze automate si manuale sunt disponibile pentru toata gama, iar mLSD-ul optional este disponibil pentru vehiculele cu cutie manuala de viteze.

Gama ampla de versiuni

Clientii pot alege dintr-o gama ampla de versiuni de echipare si stiluri de carosare pentru a gasi un vehicul care se potriveste perfect stilului lor de viata. Aceasta gama include:

  • Tourneo Custom Active SWB si LWB cu 7+1 locuri
  • Autoutilitara Transit Custom Active SWB si LWB, cu masa maxima admisa de 3.000 kg
  • Transit Custom Active cu cabina dubla SWB si LWB, cu masa maxima admisa de 3.200 kg

Noile versiuni de echipare Trail si Active beneficiaza, de asemenea, de imbunatatirile semnificative introduse pentru gama Transit, Transit Custom si Tourneo Custom pe parcursul anului 2019. Acestea includ motorizarea EcoBlue diesel de 2,0 litri, sistemul de propulsie EcoBlue mild-hybrid de 48 de volti, alaturi de modemul FordPass Connect si de noile tehnologii de asistenta a soferului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here