Prima editie a conceptului Drift Games din acest sezon va avea loc in acest weekend la pavilionul expozitional Romexpo, in cadrul Auto Total Business Show 2018.

Opt dintre cei mai spectaculosi piloti din Campionatul National de Drift din Romania isi vor testa limitele intr-un show unic la nivel national, din care nu vor lipsi parcarile din derapaj, trecerile la limita pe langa obstacole sau lovirea unor elemente pozitionate pe traseu, informeaza Romanian Drift Community.

„Editiile anterioare ale Drift Games, organizate in 2017, s-au dovedit spectaculoase, inregistrand record de prezenta la Constanta si Bucuresti, iar faptul ca suntem parte dintr-un show complex asa cum e ATBS, ne va ajuta sa atragem o audienta mult mai mare”, a declarat Andrei Balica, presedintele Romanian Drift Community.

Prima editie a Drift Games va avea loc in acest weekend la Bucuresti drift1

Traian Buse (primul campion national din istoria Romaniei la drift), Razvan Fratianu (campion in 2011 si dublu vicecampion), Marius Mitrache, Catalin Trifan, Gabi Imre, Vlad Stanescu, Ilarion Grigorici si Razvan Stan sunt cei 8 piloti profesionisti care vor incanta publicul atat sambata, cat si duminica, la Romexpo.

Driftul va avea trei reprezentantii, de cate 45 de minute, in cadrul Auto Total Business Show 2018, de la orele 11:30, 14:10 si 17:00.

Atat sambata, cat si duminica, dupa ultimul show, fanii vor avea ocazia sa ii cunoasca pe piloti si sa afle mai multe despre masinile pe care acestia le stapanesc cu maiestrie.

Prima editie a Drift Games va avea loc in acest weekend la Bucuresti drift2

Anul trecut, in 2017, Auto Total Business Show a inregistrat 40.000 de vizitatori, iar in 2018 a organizat deja o prima editie la Bacau.

Programul de vizitare este sambata şi duminica, 9-10 iunie 2018, intre orele 10:00 şi 18:00, iar pretul unui bilet de acces este de 30 de lei. Copiii sub 7 ani şi persoanele cu dizabilitati au acces gratuit.

Biletele se pot achizitiona la intrarea in Romexpo.

Prima editie a Drift Games va avea loc in acest weekend la Bucuresti drift-ramona-rusu-transfagarasan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.