Porsche testeaza intens versiunea facelift a modelului Macan.

Cele mai recente fotografii spion ne arata viitorul Macan camuflat intr-o culoare verde neobisnuita pentru Porsche.

Chiar si cu acest camuflaj, remarcam ca viitorul SUV al celor de la Porsche are bare de protectie redesenate, prize de aer revizuite, mai mici decat cele ale predecesorului sau.

De asemenea, indicatorii sunt repozitionati, avand un desing nou in forma de X, provenit de la Panamera. In spate, Porsche Macan facelift vine cu stopuri redesenate si cu o priza de evacuare luata de la Macan Turbo.

La interior, Porche Macan facelift aduce o multime de schimbari, Printre cele mai evidente se numara un nou tablou de bord si multe gadgeturi. Cu toate acestea, cea mai mare schimbare in interiorul viitorului vehicul va fi un sistem infotainment nou si mult mai mare decat cel din prezent, de aproximativ 12 inch.

Mai mult, pentru a adapta imensul sistem infotainment, Porsche a repozitionat unele dintre cele mai vechi caracteristici in locuri noi, cum ar fi gurile de ventilatie centrale. Acum sunt pozitionate orizontal pe sistemul infotainment. Panoul de bord e, de asemenea, mai mare, la fel ca si ceasul.

Sub capota, Macan facelift vine cu aceleasi motorizari, dar exista zvonuri privind aparitia unei versiuni hibride. Pe piata europeana, Porsche va introduce, cel mai probabil, si o optiune diesel.

Deocamdata nu sunt cunosc informatii legate de preturile variantei facelift.

In prezent, Porsche Macan are un pret de pornire in Romania de 60.120 de euro, echipat cu un motor pe benzina de 2.0 litri turbo, conectat la o transmisie automata cu 7 trepte, care e capabil sa livreze 252 de cai putere.

Porsche Macan facelift, surprins in teste macan1Porsche Macan facelift, surprins in teste macan2Porsche Macan facelift, surprins in teste macan3Sursa foto: Motor1.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.