PEUGEOT Cycles merge pe vorba aceea din bătrâni, reinterpretând-o. Așadar, nu face iarna car și vara sanie. Dar vine cu biciclete noi pentru copii exact înaintea Crăciunului. La timp pentru ca acestea să ajungă sub brad. Iar când va da soarele, să le fie parteneri pentru plimbări și distracție celor mici.

Linia Junior a beneficiat de toată expertiza PEUGEOT Cycles din 1885. Bicicletele fără pedale, modelele Legend Junior, precum și mountainbike junior sunt deja disponibile în magazinele fizice și online.

Un nou model, J12

PEUGEOT Cycles lansează acum un model pentru copii cu o vârstă foarte fragedă. Oferindu-le prima experiență în șa cu J12. Aceste biciclete noi fără pedale îi atrag atât pe cei mici cât și pe părinții lor cu designul lor atractiv și cromatica specială, precum și confortul lor.

Cu noul PEUGEOT J12 (Junior, jante de 12 inch), copiii foarte mici învață să-și țină echilibrul în timp ce se distrează pe prima bicicletă. Sunt disponibile versiuni cu un cadru modern galben, portocaliu, kaki verde, gri închis sau alb. Pentru cei care visează la curse există și o variantă care utilizează culorile alb-negru ale modelelor mountainbike Peugeot Cycles Team. Ușoare (3,5 kg) și confortabile, cu șa reglabilă și anvelope largi, noile biciclete PEUGEOT J12 sunt oferite la prețul de 99 de euro.

Completarea gamei

Noul model completează gama junior de la PEUGEOT Cycles. Modelele „Legend Junior”, cu stilul lor atemporal, introduc copiii cu vârsta cuprinsă între doi și șase ani în lumea bicicletelor. În timp ce două versiuni „Junior Mountain” le sunt dedicate tinerilor aventurieri cu vârsta de până la 12 ani.

PEUGEOT Cycles extinde gama Junior pentru Crăciun 2_Peugeot_Cycles-LEGEND_LJ12_LJ14_LJ16Life-1024x768

Modelele PEUGEOT LJ (Legend Junior) încântă copiii cu vârsta cuprinsă între doi și șase ani cu designul lor iconic. Acestea sunt practice, echipate cu o roată liberă pentru a se bucura de primele lor plimbări și cu stabilizatori pentru o mai mare liniște sufletească. Robuste și ușoare, cu cadrul lor din aluminiu, acestea au frâne „V-Brake” pentru siguranță maximă. Sunt disponibile trei dimensiuni: LJ12 Orange (2 -4 ani) – 179 euro , LJ 14 Albastru închis (3-5 ani) – 199 euro, LJ 16 Alb (4-6 ani) – 229 euro.

PEUGEOT Cycles extinde gama Junior pentru Crăciun PEUGEOTCycles_JM20_YNU406bd-1024x683

Bicicletele PEUGEOT JM (Junior Mountain) permit tinerilor aventurieri să facă față tuturor tipurilor de teren. Acestea sunt echipate cu o furcă specială, anvelope de teren și un dispozitiv antideraiere Shimano. Modelul JM 20, proiectat pentru cei de 7-9 ani, are 8 trepte de viteză. Disponibil în galben, prețul său este de 249 euro. Modelul JM 24, proiectat pentru cei de 9-12 ani, are 18 trepte de viteză. Disponibil în gri, costă 299 euro.

A, și apropo. Dacă vă doriți un cadou pentru voi, cei mari, dar și pentru cei mici, puteți încerca și propunerile Best Ride din gama KTM și nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.