Pick-up Peugeot

Peugeot anunta ca va lansa un pick-up. Anul viitor. Iar baza o sa fie reprezentata de un model care va reprezenta o colaborare cu un constructor chinez.

„Leul” intra asadar intr-un segment care este pe val. Pentru ca piata arata tocmai acest lucru. Monovolumele pierd viteza substantial. La fel cabrioletele si in ultima vreme berlinele. In replica, in segmentul SUV, cu derivatele sale, a intrat cam toata lumea, numarul marcilor care nu l-au abordat fiind de ordinul degetelor de la o mana. Iar acum, noua tinta o reprezinta pick-up-urile.

Pick-up Peugeot cu radacini chineze

Potrivit presei din Franta, proiectul pick-up al celor de la Peugeot este in lucru. In colaborare cu un constructor chinez. Dar nu cu Dongfeng, care detine mai bine de 13% din Grupul PSA din 2015. S-a optat pentru un alt „greu” din China, Chang’an. Iar explicatia este simpla. Este una dintre companiile cu care Dongfeng a initiat o multime de parteneriate din 2017 incoace.

Peugeot intra in hora pick-up! Pick-up-Peugeot-1

Inainte ca Peugeot sa-si oficializeze intentia sau sa anunte un nume, Chang’an si-a prezentat modelul. A dezvoltat un brand pe care l-a numit Kaicene, iar primul „nascut” este F70. Pe baza acestuia, jurnalistii francezi au imaginat modul in care ar putea arata versiunea celor de la Peugeot. Care preia, evident, marea majoritate a detaliilor. Mai putin capota, calandrul si aripile, specifice „Leului”.

Un habitaclu amintind de 3008

Potrivit aceleiasi surse, informatii din interiorul companiei franceze spun ca habitaclul va suferi si el modificari discrete. Totusi, influenta Peugeot se va simti, consola centrala urmand sa fie inspirata de 3008.

Peugeot intra in hora pick-up! Pick-up-Peugeot-2

In ceea ce priveste gabaritul, se vorbeste despre o lungime de 5,33 m si un ampatament de 3,18 m. Foarte apropiat de Alaskan, pick-up-ul celor de la Renault. Iar daca motorizarea lui Kaicene F70 este furnizata de Isuzu, fara indoiala, versiunea francezilor va beneficia de unitatile pe care le constructorul le detine deja.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.