Raliul Argesului

Raliul Argesului revine in CNRD. Competitia, cu numele oficial Raliul Argeșului CATENA-Powered by Peugeot, se va derula intre 2 si 4 mai. Organizator este ACS DTO Rally.

Dupa 9 ani de la ultima etapa organizata in Argeș, evenimentul este unul extrem de așteptat. Competitia, desfasurata exclusiv pe asfalt, propune si multe ingrediente menite sa transforme evenimentul intr-o adevarata experienta. Reprezentantii ACS DTO Rally pregatesc un eveniment grandios. La acest moment, organizatorii stabilesc detaliile legate de traseul de desfasurare.

”Dupa aproape un deceniu, Raliul Argeşului Catena- Powered by Peugeot revine in Campionatul National de Raliuri. In plus, este si etapa de debut a acestui sezon. Sprijinul oferit de autoritatile locale si partenerii nostri se va vedea in surprizele pe care le pregatim atat concurentilor, cat si spectatorilor”, a declarat Bogdan Dumitrescu, director organizatoric al competitiei.

Raliul Argesului mizeaza pe o prezenta numeroasa

Fiind vorba de prima etapa a anului, organizatorii mizeaza pe o participare numeroasa a concurentilor. Dar si a fanilor, avand in vedere pasiunea argesenilor pentru motorsport. „Ne dorim ca acest eveniment sa fie mai mult decat un raliu, sa fie o adevarata experienta, iar Raliul Argesului sa devina un etalon pentru toate etapele de campionat ce vor urma”, a precizat Bogdan Dumitrescu.

Traseele probelor speciale vor fi, cu siguranta, ingredientele principale ale etapei. Ele vor fi completate de campanii menite sa promoveze cultura, traditia si istoria locurilor pe unde spectatorii vor fi invitati sa petreaca zilele de raliu. Din calendarul evenimentului nu vor lipsi nici sesiunile legate de siguranta rutiera. Vorvfi organizate mai multe intruniri ale pilotilor experimentati din campionat cu cei mai ”mici” dintre iubitorii motorsportului, in scolile din Pitesti.

Raliul Argeșului CATENA-Powered by Peugeot este un eveniment organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, sustinut de Consiliul Judetean Arges, Primaria Municipiului Pitesti si CATENA, cel mai mare lant de farmacii din Romania, detinut de grupul Fildas.

Masina oficiala a Raliului Argesului este oferita de Trust Motors – Importator oficial al marcilor Peugeot, Citroën si DS in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.