Noul Hyundai Santa Fe este un SUV puternic si elegant, cu cele mai bune caracteristici de siguranta din clasa si spatiu exceptional.

In Europa, Hyundai a vandut mai mult de 400.000 de unitati Santa Fe in ultimii 17 ani – iar cea de-a patra generatie va continua sa impresioneze clientii care cauta o masina care combina designul premium, spatiul luxos si tehnologia avansata.

Reprezentand piatra de temelie a patrimoniului SUV de lunga durata pe care l-a stabilit Hyundai, aici sunt sase lucruri care fac Hyundai Santa Fe excelent.

Noul Hyundai Santa Fe si 6 lucruri care ne atrag atentia csm_santa-fe-bold-look_9a3b563f06Un aspect nou indraznet

Designul exterior al noului Hyundai Santa Fe se caracterizeaza printr-o puternica pozitie larga si un aspect atletic, indraznet, cu linii rafinate care intaresc statutul masinii in topul gamei SUV a lui Hyundai. Partea frontala prezinta grilajul tip cascada Hyundai, care este completat de lampile compozit – un design ce include LED-uri de de zi, pozitionate in partea superioara a farurilor cu LED-uri.

Caracterul dinamic al lateralelor este imbunatatit de linia eleganta a plafonului si de linia care se indreapta de la faruri pana la stopuri pentru a forma un design fluid. Partea din spate creeaza un aspect sigur si stabil, cu lampi de frana unice si un design izbitor al barii de protectie.

Noul Hyundai Santa Fe si 6 lucruri care ne atrag atentia csm_santa-fe-more-space_d8baad43d9

Mai mult spatiu, confort mai mare

Relatia uimitoare dintre design si functionalitate al noii Santa FE combina calitatea premium cu un layout orizontal si spatios. De asemenea, ofera o vizibilitate sporita, cu 41% mai mult geam in spate si o deschidere mai mare pentru randurile 2 si 3.

Soferii si pasagerii din fata se vor bucura de suportul pernei scaunelor electrice extensibile, oferind 10 pozitii diferite. Pasagerii din al doilea si al treilea rand vor avea un confort sporit, primii obtinand o crestere a spatiului pentru picioare cu 38 mm, iar cei din urma o crestere de inaltime de 22 mm – accesand al treilea rand printr-o simpla apasare de buton.

Noul Hyundai Santa Fe si 6 lucruri care ne atrag atentia csm_santa-fe-quieter-ride_b7c6ee691cO calatorie mai lina si mai linistita

Suspensia noului Santa Fe ofera o calatorie mai lina prin reducerea impactului si a vibratiilor atunci cand conduceti pe suprafete dure si mai accidentate. Suspensia a fost rigidizata si asezata vertical pentru a oferi o lungime mai mare de deplasare pentru confort sporit.

Reglarea motorului asigura un sunet mai putin deranjant, iar amortizoarele exterioare verticale ale optimizeaza raspunsul si stabilitatea, imbunatatind in acelasi timp nivelul zgomotului, vibratiilor si duritatii in timpul condusului. Zgomotul pe sosea este redus prin pdeaua ranforsata si prin includerea mai multor materiale pe carpeta.

Noul Hyundai Santa Fe si 6 lucruri care ne atrag atentia csm_santa-fe-safety_7171578406Siguranta de ultima ora

Noul Hyundai Santa Fe ofera o serie de caracteristici de siguranta in premiera pentru industrie, inclusiv inovatorea alerta pentru ocupantii spate – un senzor ultrasonic care monitorizeaza scaunele din spate pentru a detecta miscarile copiilor sau animalelor de companie si avertizeaza soferul atunci cand parasesc autovehiculul. Asistenta pentru iesirea in siguranta previne accidentele prin utilizarea radarului pentru a detecta cand vehiculele se apropie din spate si blocheaza temporar usile inainte de a fi deschise, astfel incat pasagerii sa iasa din masina in siguranta.

Folosind senzori radar frontal si senzori de camera, Asistenta de evitare a coliziunii inainte cu alerte pietonale alerteaza soferii in situatii de urgenta, franand autonom, daca este necesar. Sistemul de asistenta pentru evitarea coliziunilor din spate a vehiculului scaneaza o zona de 180 de grade in spatele vehiculului, avertizand soferul si aplicarea automata a franelor pentru a evita coliziunile atunci cand vehiculele se apropie de o parte sau cand se inverseaza in zone inguste cu vizibilitate redusa.

Noul Hyundai Santa Fe si 6 lucruri care ne atrag atentia csm_santa-fe-four-wheel-drive_35c0d28475Tractiune integrala imbunatatita

Noul Santa Fe dispune de un sistem avansat de tractiune integrala ce aplica cuplu in functie de aderenta rotilor si de viteza vehiculului, numita HTRAC. Sustine soferii in toate tipurile de situatii de condus, fie pe zapada, pe drumuri alunecoase sau in conditii normale de drum, si imbunatateste stabilitatea in viraje.

HTRAC regleaza in mod activ distributia de putere pe toate cele 4 roti pentru a obtine un echilibru optim pentru toate tipurile de drumuri. Spre deosebire de sistemele mecanice 4×4 deja introduse de numeroase alte marci, HTRAC controleaza variabil franarea si puterea pe roti. In conditii de alunecare, sistemul ajuta soferul prin distribuirea automata a puterii la toate cele patru roti.

Noul Hyundai Santa Fe si 6 lucruri care ne atrag atentia csm_santa-fe-hud_666aa9d9e8Head-up display lider in clasa sa

Pentru prima data intr-un Hyundai, noul Santa Fe dispune de un afisaj complet head-up display (HUD), care proiecteaza informatii relevante privind conducerea pe parbriz si permite atentiei conducatorului auto sa ramana pe drumul din fata. Cu o dimensiune a imaginii de opt centimetri la distanta de doi metri si luminare de varf de peste 10.000 ‘candela’ pe metru patrat, aceasta garanteaza cea mai buna vizibilitate in toate conditiile de lumina.

HUD poate fi ajustat in unghi si inaltime pentru a asigura o vizibilitate optima pentru nevoile individuale. Acesta sustine siguranta in timpul deplasarii prin afisarea informatiilor precum viteza, comenzile de navigatie si nivelul de combustibil, precum si alertele de la caracteristicile de siguranta activa si de asistenta la volan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.