Audi a prezentat o noua imagine teaser cu viitorul SUV Q8.

Cu doar cateva zile ramane pana la lansarea oficiala, care va avea loc in China, pe 5 iunie, Audi continua sa prezinte imagini teaser cu viitorul Q8.

Dupa ce ne-a aratat recent spatele impunatorului SUV, producatorul auto german ne ofera primele indicii despre modul in care va arata partea frontala a vehicului.

Iata cum arata partea frontala a lui Audi Q8 q8-spateAudi Q8 beneficiaza de o grila impozanta si un design agresiv, asta in special datorita blocurilor optice LED.

Noul SUV al celor de la Audi va avea un pret de pornire de aproximativ 60 de mii de euro si va sta, alaturi de A8, in topul gamei Audi, oferind nivele de lux similare.

Q8 e unul dintre cele 7 SUV-uri la care Audi lucreaza in prezent si pe care intentioneaza sa le lanseze pena in 2020. Pe lista se afla Q2, un nou Q3 si Q5, plus un Q1 si un Q4, precum si un model electric E-tron.

Sub capota, Q8-ul va oferi mai multe motorizari, pe benzina, diesel si chiar hibride. Modelul de baza va fi echipat cu un motor TDI de 3.0 litri.

Ca si Q7, viitorul Q8 va fi construit pe platforma MLB, iar la structura caroseriei va fi folosit mult aluminiu, in incercarea de a cobori greutatea modelului sub 2 tone.

Marele rival al lui Audi Q8 se anunta a fi BMW X6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.