DOTZ propune din 2 februarie 2020 trei noi modele de jante cu nume sonore: Suzuka, Interlagos si Limerock.

SUZUKA

Reprezinta combinatia ideala dintre performanta si estetic, un nou etalon in materie de sportivitate si eleganta. Disponibil in cinci dimensiuni, de la 18 la 20 inch si 2 optiuni de nuante, Black si Dark, modelul SUZUKA de la DOTZ asigura o gama larga de aplicatii.

unnamed-4-1024x772 DOTZ, trei noi modele cu nume sonoreINTERLAGOS

Modelul captiveaza prin aspectul sau agresiv tradus prin dispunerea spitelor duble in forma de stea. Disponibil intr-o nuanta de gri cu finisare lucioasa (Shine) sau in antracit (Dark) cu suprafata polisata, Interlagos are un design expresiv si indraznet. Greutatea redusa a jantei faciliteaza un nivel crescut de performanta. Toate aceste aspecte fac din Interlagos un model de janta ideal pentru VW Golf si alte masini din aceeasi clasa. Disponibil in dimensiuni cuprinse intre 17 si 19 inch.

unnamed-5-1024x767 DOTZ, trei noi modele cu nume sonoreLIMEROCK

Modelul a fost conceput pentru a oferi un plus de mobilitate si dinamism, gratie masei sale optimizate. Disponibil in prindere de patru prezoane, LIMEROCK este destinat automobilelor mici precum FIAT 500, Opel Corsa, Ford Fiesta, Fiesta ST, Renault Clio, Citroen C3 si DS3. Jantele sunt optimizate din punct de vedere al greutatii pentru a oferi mai mult dinamism fara a mai fi necesare omologari suplimentare. Cu dimensiuni de 16 si 17 inch, modelul beneficiaza de certificare ECE.

unnamed-6-1024x750 DOTZ, trei noi modele cu nume sonore

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here