Anul acesta, AEZ și DOTZ pregătesc numeroase surprize pentru a oferi și mai multe opțiuni de design, compatibilitate și tehnologie, atât în gama de jante din aliaj, cât și în gama de jante din oțel.

Astfel, începând cu luna februarie, AEZ și DOTZ vor lansa modele noi de jante din aliaj, mai inovatoare și mai atractive ca oricând, pentru mașini electrice, high-performance și SUV.

AEZ Alaska

AEZ Alaska este cea mai nouă jantă din aliaj dezvoltată special pentru segmentul autoturismelor sport electrice de top. Designul aero cu structură asimetrică, muchiile ascuțite, detaliile distincte pe buza jantei și secțiunea centrală compactă vor complementa perfect aspectul puternic al bolidelor electrice Porsche Taycan și Audi e-tron GT.
Aceste jante din aliaj sunt disponibile cu diametre de 20″ și 21″, în două variante cromatice, negru cu față polișată și negru lucios, cu vopsire specială SRC, care asigură protecție sporită la soare, sare și alte materiale antiderapante, pentru păstrarea finisajelor în orice anotimp.
Noua colectie jante 2023 AEZ, DOTZ unnamed
Noua colectie jante 2023 AEZ, DOTZ unnamed-2

AEZ Montreal

AEZ Montreal va fi un upgrade estetic pentru majoritatea mașinilor, dar mai ales pentru cele japoneze și franceze, datorită aspectului aerisit și sportiv dat de designul spițelor duble semipolișate și de profunzimea tridimensională cu muchii ascuțite.

strălucește prin capacitatea mare de încărcare oferită și extinde astfel gama de aplicații pentru a include SUV-urile. Janta din aliaj are secțiunea centrală compactă, cu prindere în 5 găuri și offset de la 35 la 55, fiind disponibilă cu diametre de la 18 la 20 inchi și două variante cromatice: negru cu față polișată și negru lucios.

Noua colectie jante 2023 AEZ, DOTZ unnamed-3Noua colectie jante 2023 AEZ, DOTZ unnamed-4

DOTZ Fuji

DOTZ Fuji sunt jante sportive și trendy, cu diametre de la 18 la 20 de inchi, design extravagant în spițe încrucișate și o bază tridimensională, în trepte, a căror construcție cu greutate redusă este ideală pentru mașini cu caracter dinamic, precum Audi A3, BMW Seria 5, Cupra Born, Mercedes C-Class, Seat Ateca, Skoda Octavia, Skoda Superb, Skoda Karoq, Skoda Enyaq, VW Polo, VW Golf (V-VII), VW Jetta, VW Passat, VW ID.3 și multe altele.

Modelul este disponibil în finisajele auriu, gunmetal și negru cu față polișată, dar și cu prindere în 4 prezoane disponibilă la jantele de 18 inchi, fiind perfecte pentru mașinile grupului Stellantis.

Noua colectie jante 2023 AEZ, DOTZ unnamed-5Noua colectie jante 2023 AEZ, DOTZ unnamed-6Noua colectie jante 2023 AEZ, DOTZ unnamed-7

DOTZ LongBeach

DOTZ LongBeach este primul model de jante din aliaj Dotz dedicat exclusiv mașinilor de tip SUV.

Designul puternic cu spițe în Y, convergența acestora spre butucul adâncit, dimensiunile generoase, atât pe lățime, cât și pe înalțime, acordă o dinamică vizuală chiar și când roțile sunt în staționare.

Limbajul de design agresiv al acestor jante transformă sex-appealul multor SUV-uri, completând perfect pachetul musculos, sportiv și sofisticat.

Modelul LongBeach este disponibil în două variante de culoare, negru cu față polișată și negru lucios, cu diametre de la 20 la 22 de inchi și o încărcătură maximă de până la 1054 kg, pentru a se potrivi pe cele mai mari mașinii lansate de producători de renume, precum Audi Q7, Audi Q8, Audi e-tron și e-tron Sportback, BMW X3, BMW X4, BMW X5, BMW X7, Mercedes GLE, Mercedes EQE, Porsche Macan, Range Rover Sport, Range Rover și Land Rover Discovery, Tesla Model Y, precum și Volvo XC60 și Volvo XC90.

Noua colectie jante 2023 AEZ, DOTZ unnamed-9Noua colectie jante 2023 AEZ, DOTZ unnamed-8
Comunicat remis Best Ride.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.