Castrol a lansat Luna Mecanicii Naționale. Este o campanie care își propune să susțină recunoașterea abilităților și angajamentului service-urilor independente locale și a mecanicilor lor.

În cadrul competiției, Castrol invită clienții din România să își nominalizeze mecanicii sau service-urile locale preferate. Și astfel să le recunoască și să le recompenseze implicarea de până acum. Tot ce trebuie să facă este să îi nominalizeze argumentându-și alegerea.

Atât clienții, cât și mecanicii pot câștiga în urma acestei campanii numeroase premii. Cei din urmă având inclusiv șansa unei experiențe virtuale F1 de neegalat.

Ambasadorii Castrol din sporturile cu motor – pilotul F1 Esteban Ocon, campionul de raliu și rallycross Petter Solberg și multiplul campion din MotoGP Alex Marquez – s-au implicat și ei în campanie. Ei au lansat pe rețelele de socializare Luna Mecanicii Naționale, încurajând publicul să se implice.

Nominalizările sunt acum deschise la: www.castrol.ro/client

Colaborarea cu service-uri independente

Castrol face parte din BP Group și servește clienți și consumatori din sectoarele auto, industrial, maritim și energetic din peste 120 de țări. Produsele sunt recunoscute la nivel global pentru inovație și performanță superioară.

Castrol oferă service-urilor independente o gamă variată de lubrifianți și uleiuri de înaltă calitate. Produse alese de producătorii și conducătorii auto, cu ajutorul unei serii de programe valoroase de asistență – inclusiv instruire și marketing – care ajută service-urile să își maximizeze eficiența.

Castrol este un partener de încredere pentru mulți dintre principalii producători auto din lume pentru a alimenta din fabrică noile autovehicule și pentru a sprijini aceste autovehicule după ce ajung pe piața de post-vânzare. Peste o treime din noile autovehicule vândute în Europa în ultimul deceniu au utilizat lubrifianți Castrol la prima umplere (38%; Date LMC Automotive, perioada 2010-2019).

Mai mult, peste 70% din grupurile importante din domeniul producției auto aleg lichidele de transmisie Castrol pentru folosirea în fabrică (Contracte de primă umplere încheiate între companie și producătorii de echipamente originale și date de intrare ale autovehiculelor).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here