XSR155 Custom este un proiect care vine din Thailanda. Si nu este de mirare. Daca motocicletele sub 250 cmc au crescut in popularitate peste tot, in tara asiatica sunt „regine”.

Apetitul pentru acest tip de modele are la origine faptul ca urmare a greutatii reduse si a pretului deloc piperat, sunt ideale pentru incepatori. In special, daca conteaza si varsta, pentru Millenials.

Iar in Thailanda, unde segmentul, spuneam, este la mare moda, atelierele custom s-au specializat pe acest tip de modele. K-Speed, din Bangkok, nu face exceptie. Ne-a propus recent Super Cub. Iar Yamaha Thailand le-a oferit sansa sa transforme noul XSR155.

XSR155 Custom pentru... "Hipster Apocalypse" XSR155
Proiect de 30 de zile

Initiativa celor de la Yamaha Thailand a venit ca urmare a faptului ca XSR cu cilindree mica a fost reestrictionat pe aceasta piata. Si-atunci K-Speed a avut la dispozitie 30 de zile pentru a prezenta acest proiect. Unul menit, nu-i asa?, sa mentina treaza atentia fanilor marcii.

XSR155 Custom pentru... "Hipster Apocalypse" XSR155-Custom

Mai intai cadrul stock a fost inlocuit cu unul custom care integra si suportul pentru bagaje. Si pentru ca si-au botezat produsul Trail Breaker si s-au gandit si la trasee mai dure, l-au dotat cu protectie a motorului si „crash cage”, menit sa protejeze cadrul si furcile. Si, dincolo de sporul de siguranta in off road, au obtinut si o alta imagine, barele de protectie obturand elementele noi, inclusiv motorul SOHC.

Au ales apoi un ghidon retro si s-a mers pe acceasi idee si in ceea ce priveste butoanele si manerele. Iar pentru a intari caracterul aventurier, au montat un pedalier stil MX, ca si pneuri speciale pe roti de aliaj. Suspesia spate YSS monosoc, franele Brembo si o vopsea speciala au completat lucrarea celor de la K-Speed.

Nu avem inca informatii privind pretul. Stim insa ca cei de la K-Speed au avut succes. Iar cei de la Yamaha Thailand se lauda acum cu aceasta motocicleta pentru…”Hipster Apocalypse”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.