KTM si-a imbunatatit gama de motociclete enduro pentru anul 2019, cu actualizari ale motorului, transmisiei si suspensiei.

Modelele EXC-F și XC-W primesc suspensii noi, baterii si o noua infatisare pentru 2019.

Fiecare model EXC-F si XC-W va primi o reglare ceva mai rigida in furca WP XPlor 48, care este proiectata sa mentina capatul frontal mai inalt si sa reduca sansele de a atinge cu fundul.

In spate, amortizorul WP XPlor PDS are un piston principal actualizat si setari revizuite pentru o amortizare mai buna. Motociclete au, de asemenea, o noua baterie de pornire de 2 AMP litiu-ion, dar si o noua sa cu dungi din spuma, o noua grafica, iar culoarea cadrului este acum portocalie in loc de negru.

Totusi, cele mai multe imbunatatiri le va primi modelul 150 XC-W, printre care si un nou cilindru, care vine cu o noua supapa de putere, proiectata pentru a creste performantele in rotatiile pe minut, precum si un port de evacuare prelucrat. Modelul primeste si o transmisie actualizata cu sase trepte, pentru o schimbare mai buna si sporirea fiabilitatii.

KTM si-a imbunatatit gama de motociclete enduro ktm-enduro-150

„Ultimii doi ani au fost incrediil de interesanti in dezvoltarea motocicletelor Enduro aici la KTM. In 2017 am lansat o noua generatie, pentru ca in 2018 sa lansam primele motociclete cu injectie de combustibil in doi timpi. A fost o evolutie incredibil de rapida, dar fructuasa in termeni de dezvoltare pentru acest segment in care ramenm liderii pietei”, a declarat Joachim Sauer, product-manager la KTM.

Modelele 250 XC-W TPI si 300 XC-W TPI vor ramane, insa, neschimbate pentru anul 2019. Vor primi totusi cateva modificari la suspensie, baterie si sa.

KTM si-a imbunatatit gama de motociclete enduro ktm-enduro-300

Noua gama de motociclete KTM va fi disponibila pe pietele din Europa si SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.