După succesul său în Campionatul European de E-Motocross pentru juniori, KTM SX-E 5 a devenit o propunere foarte viabilă pentru tinerii concurenți de mini-cross. Cu aclamații suplimentare oferite de fiii lui Kruz și Jagger, legendei Freestyle MX, Robbie Maddison – ca să nu mai vorbim de utilizarea sa zilnică, așa cum a demonstrat-o Zoe Birch când a explorat cu tatăl Chris.

KTM  isi mareste gama E-MINI cu KTM SX-E 3 KTM-SX-E3-1

Aceste distincții au deschis calea pentru KTM SX-E 3, luându-și poziția ca o adevărată motocicletă entry-level, mai degrabă decât un mini-ciclu alimentat electric.

La fel ca KTM SX-E 5, KTM SX-E 3 oferă aceeași tehnologie avansată și de înaltă calitate ca și omologul său mai puternic. Dispunând de același cadru din crom molibden, suspensie durabilă și construcție ușoară avansată, KTM SX-E 3 păstrează toate atributele „motocicletei mari”, dar într-un ambalaj mai ușor de utilizat.

Alimentat de același motor electric cu magnet permanent din KTM SX-E 5, KTM SX-E 3 are o putere de 3,8 kW, cele 60 de celule Li-Ion oferind o capacitate de 648 Wh într-o configurație scăzută de 48 V. Acest lucru are ca rezultat aproximativ 2 ore între încărcări.

Furcile frontale, nereglabile de 35 mm WP XACT USD au grijă de denivelări, oferind o cursă de 144 mm a roții. Pe spate, un monoamortizor WP este montat direct pe brat oscilant, oferind 133 mm de cursa, si se potriveste perfect cu furcile fata.

În conformitate cu dimensiunile sale mai mici, KTM SX-E 3 este echipat cu roți ușoare de 10″ din aluminiu anodizat negru față și spate, învelite în anvelope MAXXIS MX-ST. Aceasta completează înălțimea scaunului de serie de 600 mm.

KTM  isi mareste gama E-MINI cu KTM SX-E 3 KTM-SX-E3-2

KTM SX-E 3 dispune și de o înălțime reglabilă a scaunului, care poate fi redusă la 555 mm prin coborârea caroseriei/scaunului, montarea amortizorului spate într-o poziție alternativă și coborând furca față în clemele triple. Din punct de vedere al siguranței, KTM SX-E 3 este echipat cu un senzor de răsturnare, care va reduce puterea ca urmare a unui accident sau a unei răsturnări. Acest lucru este susținut de o cheie cu șnur purtată la încheietura mâinii, care, de asemenea, oprește motorul în cazul unui scenariu de călătorie necontrolat. În plus, emisiile reduse de zgomot fac KTM SX-E 3 mai accesibilă pentru cicliști mai tineri, fiind mai puțin intimidantă și mai acceptată în zonele în care emisiile de zgomot sunt limitate.

Păstrarea KTM SX-E 3 încărcată este ușoară, datorită unui încărcător extern care furnizează până la 900 W. Acesta poate fi conectat la orice priză de 110 sau 230 de volți și se conectează direct la acumulator pentru o încărcare ușoară, cu o încărcare completă de la gol durează aproximativ 70 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.