KTM 890 Adventure R deschide noi orizonturi. Avem de-a face cu două noi modele despre care constructorul spune că vor permite fanilor mărcii să-și îndeplinească țelurile. #AdventureHarder, mai exact, dar și mai rapid decât oricând. Grație unei serii de upgrade-uri și elemente preluate de la modelele de cursă.

Așadar avem de-a face cu versiunea revizuită a lui KTM 890 Adventure R. Ca și cu exclusivul Adventure R RALLY. Modele care capitalizează rezultatele din domeniul curselor și le transferă pentru a-și spori prestigiul în segmentul Travel.

În urmă cu doi ani, KTM a pus în același creuzet experiența de pe pistele de concurs, tehnologia premium și designul inspirat din racing. Au rezultat unele dintre cele mai versatile și interesante motociclete Adventure ieșite de pe liniile de producție ale mărcii. Gama KTM 790 Adventure a accelerat pulsul în segmentul midweight.

Acum, KTM merge mai departe. Cu două motociclete noi, bazate pe o platformă de motorizare nouă. Cu mai multă putere și cuplu, gata pentru evadări extreme.

KTM 890 Adventure R Rally

Este, fără îndoială, una dintre cele mai dorite variante din catalogul Adventure. Grație  seriei de componente și setări derivate din eforturile echipei Red Bull KTM Factory Racing Rally. Datele culese pe întinderile sălbătice din întreaga lume au fost analizate și rafinate. Iar rezultatele au fost aplicate direct în acest proiect.

Vorbim despre WP XPLOR Pro Components Suspension, vârful gamei WP Pro Components, o suspensie complet reglabilă, all-action. În timp ce puterea este oferită de noul motor în 4 timpi, twin, DOHC, Euro5-ready. Ale cărui calități sunt amplificate de un ”silencer” ultra-ușor Akrapovic.

KTM 890 Adventure R Rally este vârful gamei. O motocicletă dedicată aventurierilor hardcore. Cu elemente rally, setări Race ale șasiului, upgrade al motorului și electronicii. Și care se va comercializa în numai 700 de unități. Dintre care 200 în SUA și 500 pe restul piețelor internaționale.

KTM 890 Adventure R

Îmbunătățește și accelerează senzațiile de care mulți s-au îndrăgostit în cazul familiei de modele KTM 790 Adventure. În cazul acesta, noul motor  899cc generează 105 CP și 100 Nm de cuplu. Ceea ce înseamnă cu 10 CP și 12 Nm mai mult decât oferă fratele mai mic.

Modelul beneficiază și de suspensie WP XPLOR complet reglabilă, software ABS revizuit și algoritmi noi de control al tracțiunii. Elemente care fac din acest model definiția rafinată a companiei pentru un „allrounder” antrenant.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.