KTM si-a ales European Adventure Rally pe 20 iunie ca eveniment pentru a oferi o prima prezentare exclusiva a modelului 2019 KTM 790 ADVENTURE R.

Motocicleta ADVENTURE cu motor twin power a fost dezvoltat in tandem cu cea mai recenta ‘arma’ de Dakar a KTM, KTM 450 RALLY, care este legatura dintre motociletele sale enduro si gama de strada in 2019.

KTM 790 ADVENTURE R - Primele impresii KTM-790-ADVENTURE-R-P2-in-actionEvenimentul european anual, de data aceasta gazduit in Olbia, Sardinia, a oferit excursii incredibile si off-road in decursul a trei zile de tururi ghidate si de invatare de la ambasadorii si concurentii KTM. Exclusiv la doar 150 de locuri pentru proprietarii de fel de KTM ADVENTURE, evenimentul s-a vandut extrem de repede, iar cei cativa norocosi au avut parte de niste amintiri de neuitat si au format noi prietenii in timp ce au cucerit o varietate incredibila de trasee de nisip cu vedere la mare, trasee extreme de teren offroad cu teren neexplorat ale insulei.

Cu motocicleta inspirata de cererea clientilor si a dealerilor, au fost cativa dintre acesti rideri hardcore care au fost primii care au vazut si auzit indeaproape o versiune pre-productie a KTM 790 ADVENTURE R. Dupa prima zi a evenimentului , background-ul si pozitionarea acestei motociclete noi si interesante au fost introduse in mod oficial de catre personalul KTM si au fost conduse la eveniment de Chris Birch – un campion Enduro de noua ori in Noua Zeelanda, castigator triplu al Roof of Africa si laureat al anului 2010 la Red Bull Romaniacs, printre multe alte premii.

KTM 790 ADVENTURE R - Primele impresii KTM-Adventure-Rally-2018_06Realizat in stilul READY TO RACE, care beneficiaza de ADN-ul KTM fara concurenta de off-road, acesta este mai mult decat aspectul unei motociclete de raliu; usoara KTM 790 ADVENTURE R va avea performanta si scopul de a crea sustine aceasta imagin. Pentru pilotii enduro care cer sa mearga mai departe decat oricand, fara a lua vreodata calea usoara sau pentru riderii de aventura care doresc sa se ocupe de caile cele mai putin explorate, aceasta va fi o motocicleta pentru a sustine ambitii.

KTM 790 ADVENTURE R - Primele impresii KTM-Adventure-Rally-2018_03Dupa ce a mers pe motocicleta, Chris Birch a spus: „Sunt sincer uimit de noul KTM 790 ADVENRTURE R. Desigur, am o multime de experienta pe motociclete enduro si abilitatea minunata a modelelor KTM ADVENTURE, simt ca o combinatie perfecta a celor doua. Evident, ceea ce am pilotat este inca un prototip, dar arata minunat. Abia astept sa pilotez produsul final! ”

KTM PR Manager – Luke Brackenbury, a declarat la eveniment: „KTM asculta clientii si dealerii din intreaga lume, iar cererea pentru motocicleta ADVENTURE foarte hardcore, de inalta capacitate a fost ceva care a fost ridicat in mod repetat. Nu faceti nici o greseala, acest nou KTM va fi cel mai performant enduro de mijloc de pe piata, cu specificatii ce rivalizeaza cu modele mult mai mari.

KTM 790 ADVENTURE R - Primele impresii KTM-Adventure-Rally-2018_04Pentru calatorii enduro extreme, KTM 790 ADVENTURE R va fi o motocicleta stradala cu capabilitati serioase de offroad si performanta de neegalat in segmentul sau. Detaliile complete ale motocicletei vor fi dezvaluite la EICMA, Milano pe 6 noiembrie 2018.

KTM 790 ADVENTURE R:

  • Utilizeaza noul motor paralel KTM LC8c 799cc, reglat pentru o mai mare raspandire a cuplului in comparatie cu KTM 790 DUKE.
  • Peste 400 km autonomie cu un rezervor de combustibil – pentru explorare reala
    Inaltimea redusa a scaunului pentru control in toate situatiile
  • Rezervor de combustibil redus pentru centrul de greutate optim
  • Suspensie WP complet reglabila fata si spate cu deplasare lunga si PDS pentru amortizor
  • Frane cu montare radiala, cu patru pistoane, cu optiuni ABS si ABS offroad
  • Ergonomie reglabila pentru a se potrivi cu rider-ul si situatia de pilotare
  • Roti spitate in dimensiuni reale de off road pentru o alegere optima a anvelopei
  • LED-uri
  • Suita completa de optiuni electronice de asistenta pentru rider, inclusiv sensibilitate la inclinare si tehnologie pentru modul de pilotare
  • O gama larga de KTM PowerParts oficiale a dezvoltat alaturi petru a completa orice calatorie

KTM 790 ADVENTURE R - Primele impresii KTM-790-ADVENTURE-R-P2_02KTM 790 ADVENTURE R - Primele impresii KTM-790-ADVENTURE-R-P2_01KTM 790 ADVENTURE R - Primele impresii KTM-Adventure-Rally-2018_01KTM 790 ADVENTURE R - Primele impresii KTM-Adventure-Rally-2018_03-1KTM 790 ADVENTURE R - Primele impresii KTM-790-ADVENTURE-R-presentation-02

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.