Dispunand de upgrade-uri cheie gama de motociclete enduro Husqvarna 2019 stabileste benchmarkul pentru calitate, tehnologie si performanta.

Husqvarna sunt mandri sa prezinte intreaga gama de modele enduro 2019 – o gama sofisticata de motociclete premium care incorporeaza perfect spiritul de pionierat al marcii si dispun de cea mai avansata tehnologie din segmentul motocicletelor offroad.

Intreaga gama include motoare de ultima generatie, puternice si usoare, impreuna cu cele mai avansate sisteme de management al motorului. Cu o inovatie electronica, recent introdusa pe modelele TE 250i si TE 300i in 2 timpi, toate motocicletele in 4 timpi beneficiaza de controlul tractiunii cu demaroare electrice montate pe toate modelele in afara de modelul TX 125.

Pentru modelul 2019, Husqvarna Motorcycles introduc o lista de actualizari alese cu atentie in cadrul gamei enduro. Combinand performante de nivel superior cu usurinta de utilizare fara precedent in toate terenurile, modelele 2019 de enduro sunt aici pentru a oferi o experienta de eduro la un alt nivel.

Caracterisiti principale intre game

Pentru modelul anului 2019, Husqvarna dezvaluie o noua generatie interesanta de 7 [8 cu TE 150 pentru piata din SUA] noi motociclete enduro in 2 timpi si in 4 timpi.

Continuand sa respecte angajamentul lor fata de dezvoltarea fara sfarsit, pentru MY19 inginerii Husqvarna introduc o noua serie de setari atat pentru furcile WP Xplor 48, cat si pentru amortizorul WP DCC. Cea mai noua suspensie pe toate modelele enduro Husqvarna ofera caracteristici de amortizare avansate, cu o setare mai rigida pentru o mai mare rezistenta, pentru a se potrivi cu nevoile unei game largi de piloti offroad.

Actualizarile pentru MY19 includ noul ambreiaj din otel cu membrana pe modelele TX 125 si TE 150 si noul capac de ambreiaj cu rezistenta imbunatatita la uzura pentru toate modelele.

Pastrand caroseria lor dinamica, ascutita si eleganta, modelele enduro ale modelului Husqvarna din anul 2019 prezinta un design futurist in noua lor grafica, care recunoaste in mod elegant patrimoniul suedez al marcii. Coincidand cu dezvaluirea gamei enduro, Husqvarna Motorcycles sunt incantati sa introduca o noua gama de imbracaminte si accesorii.

Combinand design-ul inspirat suedez cu o calitate superioara, gama de imbracaminte 2019 ofera articole de imbracaminte casual si functionale pentru a satisface nevoile tuturor fanilor dedicati. Imbogatita pentru anul 2019, gama de accesorii Husqvarna Motorcycles contine componente premium concepute pentru a spori si proteja toate masinariile enduro.

Noua gama de motociclete Husqvarna MY19 enduro va fi disponibila in Europa incepand din mai 2018, la toti dealerii autorizati Husqvarna Motorcycles.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.