Africa Twin primeste o noua generatie, asa cum scriam la inceputul lunii iunie. Iar ultimele informatii arata ca au avut dreptate colegii niponi de la AutoBy.

Astfel, pe site-ul Honda britanic le ofera fanilor acestui model legendar posibilitatea de a-si arata interesul pentru noua generatie. Iar pe pagina de Twitter au si prezentat un film teaser. „Adevarata aventura te cheama. O auzi?”, este mesajul. Iar acesta a primit o multime de raspunsuri pozitive. Semn ca fanii acestui model legendar asteapta noua generatie. Nu este de mirare, pentru ca era momentul pentru o schimbare.

Revolutie pornind de la Euro 5 

Potrivit MotorcycleNews (MCM), informatiile furnizate de AutoBy se confirma. Noul model va beneficia de un motor Euro 5, lucru care este obligatoriu de la inceputul anului viitor. Iar daca actualul propulsor are 998 cmc, viitoarea generatie va beneficia de o unitate de 1080 cmc. In ceea ce priveste puterea, MCM vorbeste despre un spor de 7 CP. Cam aceeasi valoare amintita de niponi.

Da, nu este un spor important in ceea ce priveste numarul de cai. De ce, explica Kenji Morita, cel care conduce proiectul Africa Twin. „Noi nu ne-am propus sa egalam numarul de cai oferit de concurentii nostri. O putem face, insa motocicleta devine mai grea, se incalzeste, vibreaza si nu mai ofera echilibrul pe care-l dorim. Ne dorim sa oferim puterea de care ai nevoie in practica. Si am ajuns la solutia finala dupa o multime de experimente, la turatii diferite”, a spus el.

Noul Africa Twin va beneficia de faptul ca transmisia DCT, pe care o ofera doar Honda, va avea o versiune revizuita. In plus, rezervorul de combustibil creste de la 18,8 la 20 litri. Ramane in gama si versiunea Adventure Sport, cu rezervorul de 24,2, dar si ea cu noul motor. Noutatile mai includ panoul de instrumente, cu display color TFT, ca si pornirea fara cheie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.