Die neue Mercedes-Benz T-Klasse The new Mercedes-Benz T-Class

Mercedes-Benz Clasa T este noua propunere a Mercedes-Benz Vans. Acesta, se stie, este furnizor de autovehicule in segmentele de autovehicule comerciale usoare de dimensiuni mici, mijlocii si mari. Vehicule care indeplinesc toate cerintele clientilor pentru un spatiu incapator.

Iar acum face un nou pas. Un model nou, adaptat nevoilor familiilor si, totodata, destinat pasionatilor de calatorii in aer liber.

O noua clasa

Mercedes-Benz Vans va oferi, din prima jumatate a anului 2022, un nou monovolum pentru clientii privati. O completare pentru Clasa V, pozitionata in segmentul mijlociu. Denumirea clasei acestui nou model este „Clasa T”.

„Cu noua Clasa T, vom oferi un vehicul destinat familiilor si pasionatilor de activitati in natura. Invitandu-i pe acestia in lumea Mercedes-Benz. Clientii din acest segment sunt in cautare de autovehicule compacte, atractive si practice. Si tocmai acestea sunt cerintele pe care noua Clasa T le indeplineste”, declara Marcus Breitschwerdt, Head of Mercedes-Benz Vans.

„Cu noua structura si design-ul deosebit, Clasa T prezinta o combinatie intre functionalitate si oportunitati. Datorita filozofiei noastre a designului unic Sensual Purity, Clasa T reprezinta un prieten de incredere pentru familii. Si inspira prin designul, proportiile si valoarea perceputa”, adauga Gorden Wagener, Chief Design Officer Daimler Group.

Calitatea indubitabila de membru al familiei Mercedes-Benz

Fiind un proiect complet nou, Clasa T va fi indubitabil asociata cu familia Mercedes-Benz. Si va prezenta caracteristici inconfundabile, tipice brandului Mercedes-Benz. Noul autovehicul va purta ADN-ul Mercedes-Benz, cu precadere in ceea ce ce priveste designul, valoarea, siguranta si conectivitatea.

Piata clientilor privati este in centrul atentiei pentru noua Clasa T. Noul model va raspunde nevoilor familiilor si persoanelor orientate spre diverse activitati in timpul liber, la un raport pret-valoare atractiv. Litera T reprezinta conceptul de folosire eficienta a spatiului. Si este o denumire perfecta pentru noul model destinat familiilor.

Noul Mercedes-Benz Clasa T ofera un spatiu incapator si este potrivit pentru o serie variata de utilizari. Se preteaza inclusiv transportului de pasageri, ca referinta in cadrul serviciilor de sharing. Toate acestea fara a compromite confortul. Spre exemplu, usile glisante cu deschidere larga, atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta a autovehiculului, permit accesul usor si confortabil in interior. Pe langa motoarele conventionale, va exista si o versiune complet electrica.

Mercedes-Benz in segmentul autovehiculelor comerciale usoare de dimensiuni mici

In segmentul autovehiculelor comerciale usoare de dimensiuni mici, Mercedes-Benz Vans este reprezentat de Citan din anul 2012. In luna august a anului trecut, divizia Vans a anuntat un succesor, impreuna cu o varianta complet electrica. Pe baza acestei platforme, vor fi create doua autovehicule.

In timp ce Mercedes-Benz Citan este un autovehicul fara compromis, adaptat cerintelor clientilor comerciali, Mercedes-Benz Clasa T este destinata in primul rand clientilor privati. Clasa T si Citan vor fi realizate in cooperare cu Renault-Nissan-Mitsubishi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here