Trofeul Sinaia, etapa a cincea a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, a fost castigat de Lucien Hora. Acesta si-a consolidat prima pozitie in clasamentul Categoriei II. Mihai Leu s-a impus detasat la Categoria I si face pasi rapizi spre titlu.

Emil Nestor a dominat atat mansele de recunoasteri, cat si antrenamentele libere de sambata. A inceput excelent si ziua decisiva, avand cel mai bun timp in recunoasteri. La mansele de concurs, lucrurile nu au mai stat asa. Nistor, care piloteaza prototipul Norma M20FC, care a fost nevoit sa abandoneze in a doua mansa de concurs.

De sase ori campion national absolut, Lucien Hora a inregistrat doua manse de concurs excelente. A izbutit un 1:51,339 pe prima urcare, de altfel si recordul de timp pe acest traseu in weekend. Cu un timp total de 03:44,680 la cele doua manse, Hora a bifat o noua victorie, depasindu-l pe Silviu Dumitrescu (Osella PA21/E2) cu mai putin de o secunda.

Al treilea in clasamentul general la Trofeul Sinaia a fost Lucian Radut (Mitsubishi Lancer), invingator anul trecut la Sinaia. Acesta a fost cronometrat cu 03:51,354 dupa cele doua manse, fiind la peste 6 secunde in spatele lui Hora.

Hora este liderul Categoriei II

Resiteanul si monopostul Lola conduc clar in clasamentul Categoriei II dupa cinci etape, cu un total de 108 puncte. Hora este urmat de Nestor, cu 76 de puncte, si Silviu Dumitrescu (53 de puncte).

Mihai Leu, cu Ferrari 458 Challenge, a inregistrat al patrulea timp general. Insa acesta si-a asigurat o noua victorie clara in Categoria II a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, dedicata masinilor de productie.

Clasamente: Clasament-Sinaia-final

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.