Trofeul Sinaia reprezinta etapa a cincea a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2019. Potrivit FRAS, etapa care marcheaza oficial jumatatea sezonului 2019, are pe lista de inscrieri 84 de piloti.

Cei doi lideri ai categoriilor FIA, Lucien Hora (Lola B99/50) si Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge), deschid lista inscrierilor. Ei isi propun sa-si consolideze pozitiile in ierarhie. Nu lipsesc nici Silviu Dumitrescu (Osella PA21/E2) si Costi Stratnic (Dacia STTC). Cei doi au iesit in decor la etapa trecuta, la Resita, dar au reusit sa repare automobilele de concurs.

Dueluri interesante

Pe locul secund in clasamentul Categoriei II, cea dedicata masinilor de competitie, se afla Emil Nestor. Care-si propune sa continue parcursul bun din acest sezon la Trofeul Sinaia. Si, evident, sa ramana un contracandidat puternic pentru Lucien Hora la marele titlu. In acest moment, Nestor (Norma) are 76 de puncte. Hora a adunat 83.

Lucian Radut, Bogdan Cuzma, Alex Mirea, Gabriel Onofrei si Julian Raduta sunt si ei pregatiti sa ia startul. In timp ce Sorin Ghisoi, de la Kaufland E-Rally Team, va fi din nou singurul care concureaza la Electrice, cu Volkswagen Golf. Un model asemanator va deschide traseul, la volan urmand sa se afle atat Mihai Beldie, cat si primarul orasului, Vlad Oprea.

Multiplul campion national absolut la raliuri, Titi Aur, va concura si el la Sinaia, pe o Skoda Fabia R5, la numai o saptamana dupa clasarea in Top 10 la Raliul Harghitei. Acesta va participa la lupta de la A4, acolo unde lider provizoriu la clasa este Ciprian Ciobotaru, cu un Mitsubishi Lancer Evo VII.

La Istorice, sunt inscrisi 7 piloti dintre care in proiectul Dacia Revival, Mihai Alexandrescu si Edwin Keleti cu Dacia 1300, in timp ce Valentin Nemtanu va concura pe o Dacia 1310.

Sambata sunt programate mansele de recunoasteri si antrenamentele cronometrate, iar duminica, incepand cu ora ora 13:15, se vor desfasura cele doua manse de concurs.

Lista de inscrieri: VTM-Trofeul-Sinaia-2019-finala-PDF

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.