Medias va gazdui in primul weekend al lunii august caravana pilotilor de ”coasta”. In inima Transilvaniei, pe dealul Hula Baznei, se va desfasura cea de-a sasea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop (CNVCD). In plus, se vor derula si pentru etapele noua si zece ale Campionatului National de Viteza in Coasta Divizia 2 Dunlop (CNVC2D) 2019.

Cupa Mediasului TOTAL reinvie o competitie traditionala. Aceasta se desfasura in Campionatul National de Viteza in Coasta al Romaniei din anii `60. Legendarul campion roman, venerabilul Marin Dumitrescu a castigat cateva sezoane Cupa Hula Baznei. O cursa despre care pastreaza si azi aminitiri frumoase. ”Ma bucur si totodata va felicit pe toti cei care ati readus campionatul de coasta pe dealul Hula Baznei. Intotdeauna m-am simtit foarte bine la Medias. In 1968 am castigat cursa de acolo. Este anul in care am iesit campion national la viteza in coasta. Am participat la cursa avand fracturate doua degete de la o mana. Sper din toata inima ca nepotul meu, Silviu Dumitrescu, sa obtina un rezultat bun la Medias. Urez succes tuturor! Sa aveti un eveniment frumos”, a spus nea Marin.

Pregatiri in toi la Medias

Pregatirile pentru evenimentul automobilistic de la Medias sunt in toi. Comitetul de organizare este condus de insusi Primarul urbei transilvene, Gheorghe Roman. La fel se pregatesc si proprietarii de hoteluri si pensiuni pentru a fi gazde primitoare pentru cei 65 – 70 de sportivi si staff-ul care vor sosi in Medias.

Gheorghe Roman a declarat: “Suntem bucurosi ca dupa doua etape a divizei secunde, organizate de inimosii nostri sportivi autohtoni Ovidiu Dulacioiu si Florin Rosca, am reusit sa revenim in campionatul mare. Cand zic mare, ma refer atat la sportivii care sunt in CNVCD. In egala masura, si la oarsele care gazduiesc asemenea evenimente automobilistice. Aici numesc Brasov, Sinaia, Campulung Muscel, Resita si Targu Jiu. Este o mandrie pentru noi, mediesenii, sa facem parte din aceasta lista de orase cu traditie in motorsportul romanesc. Multumim Comisilor din cadrul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv pentru consilere si sprijin pentru indeplinirea acestui demers. De asmenea, multumesc partenerilor care au venit alaturi de noi pentru acest eveniment!“.

Circulatia publica rutiera pe DN 14A, Medias – Tarnaveni, va fi restrictionat dupa urmatorul program:

Sambata, 03 August 2019, in intervalul orar 07:30 – 13:00 / 14:00 – 20:00;
Duminica, 04 August 2019, in intervalul orar 07:30 – 13:00 / 14:00 – 19:00.

Regulament particular: Regulament_Particular_CRT_2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.