Transilvania Rally, penultima etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop, poate fi urmarita live la Radio Romania Cluj. Este pentru al treilea an la rand cand informatiile esentiale ale competitiei sunt difuzate de acest post.

Transimisia este disponibila pe frecventele 95,6 FM (Cluj) si 95,4 FM (Alba si Sibiu). Puteti afla ce se intampla pe toate probele speciale Transilvania Rally. In plus, se vor difuza interviuri „la cald”, de la start, finish sau din parcul service.

Daca sunteti in afara tarii puteti accesa site-ul http://www.radiocluj.ro/asculta-live/. Iar daca intampinati probleme cu semnalul radio si cu internetul, Radio Cluj poate fi ascultat si pe telefon, printr-un simplu apel la numarul 0315040456.

De unde ideea?

De unde a plecat ideea de a avea si la Transilvania Rally transmisie radio live, ne spune Andrei Hutanu, redactorul sef al Radio Cluj. “Prima experienta Rally Radio Live am trait-o la o etapa de Campionat Mondial, in Finlanda. Eram cu Bogdan Rosca, actualul manager al Radio Cluj. Era inainte de epoca telefoanelor inteligente si a internetului pentru toata lumea. Asa ca am fost fascinati de ideea ca spectatorii izolati pe probe stiu tot ce se intampla in raliu. Si ca ii aud pe protagonisti la cateva minute dupa ce au trecut de ei”, spune acesta.

Ei bine, iata, acum este al  treilea an cand Radio Cluj devine Rally Radio Live pe perioada Transilvania Rally. Iar Marco Tempestini, coordonatorul Napoca Rally Academy, este incantat de colaborare. „Ma bucur ca si anul acesta ii avem langa noi pe cei de la Radio Cluj. Datorita lor pasionatii de motorsport din tara si chiar din strainatate pot asculta live intreaga desfasurare a raliului. Pot face asta si cei care vor fi pe probe, indiferent in ce loc s-ar afla. La fel se intampla in WRC (n.r. Campionatul Mondial de Raliuri) si in ERC (n.r. Campionatul European de Raliuri). Speram ca acest parteneriat cu Radio Cluj sa tina cat mai mult ”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.