Transilvania Rally s-a incheiat cu succesul campionului in exercitiu, Simone Tempestini. 90 de echipaje din 6 tari si-au disputat suprematia la editia din acest an a competitiei. Total Transilvania Rally powered by Ford 2019 a fost etapa a VII-a din Campionatul National de Raliuri Dunlop si runda in circuitul international Tour European Rally.

Dupa doua zile intense de consurs, echipajul clujean Simone Tempestini/Sergiu Itu s-a clasat prima pozitie a clasamentului cu timpul total de 01:01:23,9, fiind urmat pe podium de colegii de la Napoca Rally Academy, Bogdan Marisca/Sebastian Itu, la o distanta de un minut si 9 secunde. Pe treapta a treia in clasamentul TER au venit belgienii Joachim Wagemans/Francois Geerlandt. In ierarhia interna, pozitia a fost ocupata de Alexandru Pitigoi si Anton Avram.

Simone: „Un raliu reusit”

„Sunt foarte fericit dupa acest raliu si multumit de rezultat. Din punctul meu de vedere a fost un raliu reusit. Am trait emotii deosebite fiind vorba de etapa de casa. Evident, imi pare bine ca am reusit sa obtin victoria in fata publicului clujean. Multumesc celor care ne-au sustinut, celor care ne-au urmarit, echipei Napoca Rally Academy si tuturor celor care s-au implicat in organizarea acestui raliu”, a declarat Simone Tempestini.

Editia din acest an a Transilvania Rally a coincis cu zilele Municipiului Cluj-Napoca. „Ma bucur ca am ajuns cu bine la finalul editiei din acest an a Transilvania Rally. A fost un raliu cu plusuri si minusuri. Cu siguranta ploaia de joi, de la startul festiv, si problema tehnica cu transmisiunea radio de pe prima proba de vineri au afectat serios raliul nostru. Ne pare si mai rau ca niciuna din aceste probleme nu a fost sub controlul nostru. Asa ca eforturile pe care le-am depus in organizare in acest an au fost, partial, in zadar”, a spus Marco Tempestini, coordonator Napoca Rally Academy.

Pentru a continua: „Partea plina a paharului a fost latura sportiva. Am avut parte de probe foarte spectaculoase. Si, de exemplu, speciala Floresti, pe noapte, a adunat aproximativ 5.000 de spectatori. Pentru ca SuperSpeciala sa fie urmarita la fata locului de peste 15.000 de oameni. Organizarea unui eveniment de asemenea amploare în Cluj-Napoca te obliga sa fii permanent la cel mai inalt nivel”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.