Pentru Titi Aur este momentul unui nou inceput. Proiectul sau pe trei ani se afla in fata unei noi etape.

Stiti deja, startul sezonului precedent de raliuri a reprezentat asteptata revenire a sa in CNRD. Un moment asteptat in peisajul raliurilor din Romania fiind vorba despre cel mai titrat pilot din istoria intrecerii interne. Avandu-l alaturi, inclusiv in postura de copilot, pe obisnuitul sau partener, Silviu Moraru, Titi a pus pe picioare, alaturi de parteneri puternici, si o masina de top, Skoda Fania R5, un proiect riguros, pe termen lung. Iar progresia rezultatelor a relevat acest lucru. Chiar in contextul unui anticipat proces de adaptare la materialul de concurs. Sau  a cresterii nivelului de competitivitate la varf in intrecerea interna.

Titi Aur, noi directii

Acest al doilea sezon din programul pe trei ani, reprezinta insa, dupa doua runde, si trecerea la o noua etapa. ”Compania Cotnari SA, partener in acest proiect, a optat pentru o noua directie de promovare care nu include raliurile. Le multumim pentru sprijinul pe care ni l-au acordat in acest proiect si le uram succes in continuare”, a precizat Titi Aur.

Pentru a continua: ”In ceea ce ne priveste, evident, cautam solutii pentru a merge mai departe cu demersul pe care ni l-am asumat si pentru a duce la bun sfarsit acest sezon. Suntem bucurosi sa anuntam ca am semnat un parteneriat cu Motul Romania. Sigur, dorim sa aducem alaturi de ei si de companiile care sunt deja langa noi, Vodafone si Omniasig, si alte branduri alaturi de care sa continuam acest proiect de suflet”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.