Sebastian Ogier a castigat cea de-a patra etapa din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri (WRC).

In urma victoriei din Raliul Corsicai, desfasurat in perioada 5-8 aprilie, pilotul francez al echipei M-Sport Ford si-a marit considerabil avansul in fruntea clasamentului general al pilotilor.

Pilotul in varsta de 34 de ani si copilotul sau, Julien Ingrassia, au terminat competitia din Franta cu timpul de 3 ore, 26 de minute si 52 de secunde.

Sebastian Ogier a obtinut inca o victorie in WRC 2018 ogierPe locul doi a sosit estonianul Ott Tanak (Toyota Gazoo), la o distanta de 36 de secunde, iar podiumul a fost completat de belgianul Thierry Neuville (Hyundai Motorsport), care a trecut linia de sosire la 1 minut si 7 secunde in spatele lui Ogier.

Sebastian Loeb a sosit abia pe pozitia a 14-a, cu o intarziere de peste 20 de minute fata de castigator, dupa un accident suferit vineri in cea de-a doua proba speciala.

Sebastian Ogier a obtinut inca o victorie in WRC 2018 wrc-corsica

Pentru Sebastien Ogier e cel de-al treilea succes din acest an, dupa victoriile inregistrate la Monte Carlo si Mexic.

„Sunt fericit cu performanta realizata astazi. Totul a inceput cu ziua de vineri, cand am pus bazele acestei victorii. Nu e niciodata usor sa-ti controlezi ritmul, dar ma simt din ce in ce mai bine la volanul acestei masini”, a declarat pilotul francez dupa terminarea cursei.

Sebastian Ogier a obtinut inca o victorie in WRC 2018 ogier-bucurie

In clasamentul general al pilotilor, Sebastien Ogier a ajuns la 84 de puncte, fiind urmat de Thierry Neuville, cu 67 de puncte, si Ott Tanak, cu 45 de puncte.

Urmatoarea etapa din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri (WRC) e programata pe 29 aprilie, in Argentina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.