Design pentru un livery BMW M4 GT4 intr-un concurs international lansat de BMW Motorsport. Iar masina care poarta creatia ta urmeaza sa apara in competitii. Te incumeti?

Indiferent ca este vorba de lumea reala sau pe un circuit virtual, designul e mereu foarte important. Prin „Livery Contest” pentru BMW M4 GT4, BMW Motorsport lanseaza o noua competitie de design. Unul in care participantii din comunitatea de sim racing pot da frau liber creativitatii lor. Si isi pot vedea designul de vis pe un circuit real.

Sloganul competitiei este „FUZIUNE INTRE LUMEA REALA SI SIM RACING”. Cei interesati pot afla toate informatiile si materialele aici: b.mw/m4gt4liverycontest_EN.

BMW M4 GT4 din iRacing

Masina de baza pentru crearea designului este BMW M4 GT4 asa cum este utilizata pe platforma de sim racing iRacing. De la debutul sau virtual in iunie, acest model BMW M Customer Racing a devenit foarte populara in comunitatea sim.

Designul castigator va fi disponibil pentru toti fanii BMW in iRacing, dar va fi utilizat si in motorsportul real. Unul dintre modelele BMW M4 GT4 din DTM Trophy va fi decorat cu designul castigator la finala de la Hockenheim (Germania), la 7-8 noiembrie.

Competitia de design demonstreaza din nou numeroasele fatete pe care sim racing le ofera dincolo de duelurile pentru secundele virtuale. Rudolf Dittrich, director general BMW Motorsport pentru dezvoltarea vehiculelor si initiator al competitiei, a declarat: „Sunt foarte curios sa vad care va fi designul castigator. Astept cu nerabdare inscrierile creative din partea comunitatii sim racing, care impartaseste dragostea noastra pentru ambele universuri ale motorsportului – cel virtual si cel real. De asemenea, dorim sa sprijinim artistii in aceasta perioada dificila. Faptul ca o avem in juriu pe Cao Fei, care a creat inovatorul BMW M6 GT3 Art Car, arata cat de important este acest proiect pentru noi”.

Artistul multimedia chinez Cao Fei, Michael Scully (directorul de design al BMW Motorsport) si pilotul oficial BMW Bruno Spengler formeaza juriul. Comunitatea BMW Motorsport de pe social media va putea sa-si exprime preferintele pentru alegerea celor mai bune designuri, prin intermediul votului online.

Premiul pentru locul intai este implementarea designului pe modelul BMW M4 GT4 real si un premiu de 3.000 de dolari; locurile al doilea si al treilea vor primi premii in banii in valoare de 2.000, respectiv 1.000 de dolari.

Termenul limita de inscriere este 5 august 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.