KIA energizeaza

Kia energizeaza Geneva pe 5 martie. Kia Motors Europe va dezvalui un nou concept car indraznet, 100% electric, la Salonul Auto.

Conceptul este desenat la centrul european de design Kia din Frankfurt. El isi propune sa fie o intruchipare vizuala a dorintei companiei de a continua drumul catre electrificarea auto. „Designul auto este despre cucerirea inimii, pentru a o face sa bata din ce in ce mai repede. Si credem ca nu exista vreun motiv pentru care ar trebui sa se schimbe acest lucru doar pentru ca masina este electrica”. Declaratia ii apartine lui Gregory Guillaume, Vicepresedinte de Design al Kia Motors Europe.

KIA energizeaza si prin design

“Am dorit sa proiectam un automobil 100% electric care nu doar sa inlature indoielile consumatorilor in ceea ce priveste autonomia, performanta, retelele de reincarcare si comportamentul dinamic, dar si un automobil care intoarce privirile atunci cand trece pe strada si iti trezeste pasiunea atunci cand il conduci”, explica Guillaume. „De aceea, conceptul nostru 100% electric este proiectat nu numai pentru a va creste pulsul, ci si pentru a semnaliza abordarea noastra emotionala asupra electrificarii”.

Kia va dezvalui noul sau concept car pe 5 martie 2019. Pana atunci, o imagine teaser.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.