Weekendul acesta e incarcat de competitii auto, fiind programate etape in MotoGP, World Rally Championship (WRC) si Formula 1.

Cea de-a doua etapa a sezonului din MotoGP e programata in Argentina, pe circuitul Termas de Rio Hondo, din Santiago del Estero.

Cursa va avea loc duminica si promite a fi extrem de spectaculoasa, mai ales dupa prima etapa din Qatar, in care diferenta dintre primii trei piloti (Andrea Dovizioso, Marc Marquez si Valentino Rossi, in aceasta ordine) a fost mai mica de o secunda.

Weekend plin de competitii auto moto-gp-2

Trecem la World Rally Championship (WRC), competitie ajunsa la etapa cu numarul patru, dupa cele disputate in Monte Carlo, Suedia si Mexic.

Cea de-a patra etapa a sezonului 2018 din Campionatul National de Raliuri se tine in Franta, la Bastia, si se desfasoara in perioada 5-8 aprilie.

Cu o distanta totala de 334 de kilometri, Tour de Corse se va desfasura pe asfalt, fiind una dintre cele doua etape ale sezonului disputate pe aceasta suprafata. Cealalta e programata in august, in Germania, la Saarland.

Dupa primele trei etape, in clasamentul general al pilotilor conduce francezul Sebastien Ogier (56 de puncte), castigator la Monaco si in Mexic. Urmeaza la doar patru puncte distanta belgianul Thierry Neuville, invingator in Suedia. Podiumul e completat momentan de norvegianul Andreas Mikkelsen, cu 35 de puncte.Weekend plin de competitii auto wrc

In Formula 1 vom avea in acest weekend etapa cu numarul doi a sezonului, care e programata pe Circuitul International din Sakhir (Bahrain).

Calificarile vor avea loc sambata, urmand ca Sebastian Vettel, Lewis Hamilton si compania sa se infrunte duminica pe circuitul unde anul trecut s-a impus pilotul neamt al celor de la Ferrari.

Tot Sebastien Vettel a iesit castigator si in prima cursa a anului, Marele Premiu al Australiei, fiind succedat de britanicul Lewis Hamilton si finlandezul Kimi Raikkonen.

Weekend plin de competitii auto formula-1

Blog.BestRide.ro va relata despre fiecare dintre cele trei evenimente de mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.