Trofeul Resita a reprezentat etapa a patra a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop -CNVCD. Intrecerea a fost adjudecata de pilotul bulgar Stefan Stoev. In schimb, Silviu Dumitrescu este noul detinator al recordului pentru cel mai rapid timp in deja traditionala cursa din Banat.

In fata a mii de spectatori prezenti, Stoev, pe un Silver Car EF10, a fost cel mai rapid atat in prima mansa de concurs, cat si in a doua. El a incheiat runda cu un timp total de 04:14,294. Acesta l-a devansat cu aproape o secunda pe liderul clasamentului general de la Categoria Masinilor de Competite, Lucien Hora (Lola B99/50). In plus, a fost mai rapid cu mai bine de doua secunde si jumatate decat Emil Nestor (Norma M20 FC).

Record pentru Silviu Dumitrescu la Trofeul Resita

Invingator etapa trecuta la Poiana Brasov, Silviu Dumitrescu (Osella PA21/E2) a devenit cel mai pilot care a concurat vreodata la Resita. La Trofeul Resita, el a urcat traseul in 2:04,784 chiar in ultima mansa de recunoasteri de duminica. La prima urcare din concurs, in acelasi loc unde Costi Stratnic abandona sambata, Dumitrescu a lovit parapetul. Astfel ca a fost nevoit sa renunte la randul sau lupta pentru prima pozitie pe podium.

La Categoria I, cea dedicata masinilor de productie, Mihai Leu, cu Ferrari 458 Challenge Evo, a reusit o victorie clara. El si-a consolidat pozitia in clasamentul general dupa patru etape. Fostul campion de la raliuri a incheiat cele doua manse cu un timp total de 04:43,677. A fost mai rapid cu peste 7 secunde decat Calin Manitiu (Subaru Impreza) si 0:12,030 in fata lui Alexandru Mitroi (Mitsubishi Lancer Evo X).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.