Raliul Aradului ia startul peste doua zile. Este editia cu numarul 11 a competitiei. Aceasta reprezinta a doua etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop (CNRD) 2019 si e parte din cadrul Trofeului European pentru Raliuri (ERT).

Editia din acest an va avea la start un total de 66 de echipaje, dintre care 4 sunt din strainatate. Cel mai cunoscut nume pentru publicul autohton, dintre pilotii straini, este ungurul David Botka. Dupa cum stiti, este vorba despre vicecampionul national absolut in CNRD in sezonul 2013.

Un total de 52 de echipaje sunt inscrise pentru CNRD si ERT. Alte 12 vor concura in cadrul Campionatului National de Rally 2, iar alte doua vor lua startul in divizia raliurilor istorice.

Raliul Aradului, acelasi duel?

Castigator anul trecut la Arad, Vali Porcisteanu vine cu gandul de a-si apara trofeul cu o noua masina de concurs, un Citroen C3 R5. Cu siguranta, principalul contracandidat ramane campionul national en-titre Simone Tempestini.

Simone a abandonat la Arad in timpul probei super speciale din postura de lider. Pilotul de la Napoca Rally Academy are deja in palmares doua trofee la Raliul Aradului, cucerite in 2015 si 2016. Reamintim, el este liderul clasamentului general dupa succesul din Raliul Argesului.

Nu vor lipsi nici celelalte doua echipaje care au fost pe podiumul general de anul trecut. Este vorba despre Dan Girtofan/Tudor Marza si Bogdan Marisca/Sebastian Itu. Un alt fost campion national en-titre, Titi Aur, vine la Arad cu Mihai Avram in postura de copilot.

Joi seara, de ora 21:00, va avea loc startul festiv, chiar in fata Primariei Arad, iar vineri, de la ora 16:00 este programat startul primei probe speciale. In total, Raliul Aradului are un total de 9 probe speciale, pe o lungime de 134,57 de kilometri.

Lista de inscrieri: lista-inscrieri-Raliul_Aradului2019

Regulamentul particular si programul: Regulament-Particular-Arad-2019-1-1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.