T44 Trophy, cea de-a doua etapa a Campionatului National de Off-Road se afla in plina desfasurare la Slanic Prahova.

Competitia se desfasoara la sase clase. Se intrec concurenti la Standard grupa A, Standard grupa B, Standard grupa C, Open SSV, Open si Extrem. Evident, pe lista de inscrieri cei mai multi competitori au fost la Open- 10, urmati de cei de la Extrem- 8. In rest, 4 la Standard A, 6 la Standard B unde concureaza si echipajul Best Ride Vlad Huminuc-Radu Romanescu, 5 la Standard C, 2 la SSV.

Disputa incinsa in T44 Trophy

In total, in cele doua zile de concurs participantii parcurg peste 450 de kilometri de proba speciala. Punctul central al intrecerii, Piatra Verde. Insa, spre deosebire de anul trecut, traseul intalnit nu a mai fost uscat ca urmare a ploilor din ultima vreme.

Ziua intai la T44 Trophy i-a avut in fruntea clasamentelor la Extrem pe Andy Visoiu si Constantin Fantana. La Open, celalalt Visoiu, Teodor, alaturi de Marius Pop, sunt infruntea ierarhiei. Oana Tarcea si Raul Petrea conduceau la Standard A, Cristian Cravet si Valentin Capota la Standard C. La Standard B, Vlad Huminuc si Radu Romanescu erau clasati pe locu 2, dupa Nicolae Burada-Traian Maracineanu. In fine, lider la SSV, Doru Iacobus-Bogdan Muscalu.

CN off-road: T44 Trophy in ziua finala Clasament-T44-Trophy-1

CN off-road: T44 Trophy in ziua finala Clasament-T44-Trophy-2

Vom reveni cu rezultatele finale si alte detali de la T44 Trophy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.