Nurburgring si-a redeschis portile pentru pasionatii de experiente pe celebrul traseu chiar si in conditiile pandemiei cu noul Coronavirus COVID-19. Primii vizitatori au fost primiti pe circuit in weekendul care a trecut. Mai precis, pe 30 aprilie.

Experiente „Contactless Tourist Drives”

Sigur, in Germania, ca si in alte state europene, precum Italia, Franta, Belgia sau Spania, restrictiile dispar incet-incet. Astfel ca si unele complexe auto isi pot redeschide portile. Evident, fara a neglija masurile de securitate.

Tocmai despre acest lucru este vorba si in experientele propuse de cei care conduc complexul Nurburgring. Care si-au adaptat sistemul de acces si securitate pentru a permite reluarea activitatii. Iata conditiile:

  • se poate intra folosindu-se un QR code sau un bilet achizitionat online.
  • in masina nu pot urca mai mult de doua persoane.
  • este strict interzisa iesirea din masina in zona de acces catre Nordschleife.
  • parcarile au ramas inchise, astfel ca poti merge direct pe circuit, iar dupa experienta parasesti locatia.
„Sanatatea a fost mereu o prioritate”

Managerul complexului, Mirco Markfort, spune ca au fost luate toate masurile pentru ca activitatea sa se desfasoare in actualele conditii. „Aici, sanatatea a fost mereu o prioritate. Lucru care s-a putut vedea prin continua dezvoltare a facilitatilor de siguranta pe circuit si in preajma lui. Evident, acum se impun masuri speciale. Le-am implementat, consultandu-ne cu specialistii. Iar cei care doresc sa traiasca o experienta pe Nurburgring sunt obligati sa le respecte”, a declarat acesta.

Primii vizitatori au fost filmati de EMS Nordschleife TV, iar inregistrarea a fost postata pe canalul de YouTube. Este un clip de 17:32 minute in care se pot vedea modele diferite de masini care parcurg traseul din „Iadul Verde”. Evident, pentru a promova redeschiderea traseului. Cu atat mai mult cu cat este o perioada in care, profitand de numarul redus de activitati disponibile, Nurburgringul poate atrage o afluenta mai mare de fani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.