Mercedes-Benz Marco Polo Activity, modelul camper dezvoltat pe baza lui Vito, beneficiaza de un suflu nou in 2020. Plusurile sunt multiple, astfel ca nu ramane decat sa scapam de pandemia Coronavirus pentru a-l pune la treaba.

Motorizare noua

Gama Mercedes-Benz MarcoPolo Activity va beneficia acum si de versiunea 300 d. Echipata cu un 2.0 diesel, aceasta propune 239 CP si un cuplu maxim de 500 Nm. De precizat ca atunci cand este nevoie, functia Overboost mai adauga un plus de 30 Nm. Tractiunea este pe puntea spate, iar puterea este transmisa prin intermediul unei cutii automate cu 9 rapoarte. In ceea ce priveste performantele, vorbim despre 7,9 secunde de la 0 la 100 km/h si 210 km/h viteza maxima.

Aceasta versiune se alatura celor deja existente. Este vorba despre 170 d (102 CP), 200 d (136 CP), 220 d (163 CP) si 250 d (190 CP). Cea dintai are transmisie manuala cu 6 trepte si tractiune fata. Restul, ca si 300 d, tractiune spate si cutia automata cu 9 rapoarte.

Mercedes-Benz Marco Polo Activity, suflu nou Mercedes-Benz-Marco-Polo-Activity_2-1024x653Suspensie adaptiva pentru iesiri in natura

O alta noutate oferita de germani pentru Marco Polo Activity este o suspensie adaptiva Airmatic. Aceasta urmeaza sa fie disponibila optional incepand cu luna octombrie. Ea va permite o variatie a garzii la sol cu pana la 45 de milimetri (+35, respectiv -10). Soferul va putea alege, gratie sistemului Dynamic Select, trei moduri de conducere.

Mercedes-Benz Marco Polo Activity beneficiaza si de 13 sisteme de siguranta. Intre noutati amintim camera video spate, care transmite imagini in oglinda retrovizoare. Ca si sistemul Distronic, care beneficiaza de functia Active Brake Assist.

Schimbari si la interior

Totodata, asa cu precizeaza Motor 1, avem schimbari si la interior. Modelul Mercedes-Benz propune doua variante, cu 5 sau 7 locuri. Clientii pot opta si pentru o plansa de bord „piano black”, si beneficiaza acum de guri de ventilatie stil turbina. Radioul digital este acum o dotare standard.

Totodata, este disponibil sistem de infotainment cu ecran tactil de 7 inch. Ca si Bluetooth si compatibilitate cu Apple CarPlay si Android Auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.