Jeep e-bike, bicicleta care poartă sigla simbol a aventurii în natură, ajunge deja la clienți. Am fost curioși să aflăm povestea sa. Și iată ce am aflat.

Motor record

Primul aspect care merită scos în evidență este motorul. Cel mai puternic și, în egală măsură, cu cel mai mare cuplu de pe piață. Propunând până la 1500 W în formatul fără limitator.

Jeep e-bike te invită la aventură pe două roți! Jeep-e-bike-1-1024x683

Apoi, evident, pentru că vorbim despre sigla Jeep, este limpede. Se poate aventura pe orice teren. Grație anvelopelor fat de mari dimensiuni și a sistemului full-suspension cu veleități sportive. Asta au și căutat atunci când au decis să facă echipă cu producătorul de biciclete electrice QuietKat.

Cine este QuietKat

Dacă nu sunteți familiarizați cu QuietKat, partener în proiectul Jeep e-bike, iată câteva detalii. Jake Roacha crescut cu dragostea pentru ieșirile în natură. Și a căutat o soluție să transforme această pasiune într-o ocupație. Astfel că a fondat QuietKat ca o companie specializată pentru vehicule de aventură. Concepte speciale destinate ieșirilor în teren accidentat.

Și, în 2014, propunea un soi de de SxS minimaliste, mai apropiate constructiv de mașinuțele văzute pe terenurile de golf. Doi ani mai târziu a lansat prima bicicletă electrică. Iar apoi, compania s-a extins rapid în nișa de e-bike de mare putere. De altfel, toate modelele lor au o putere de cel puțin 750W.

Și nu vorbim despre biciclete tipce din segmentul +750W. La QuietKat totul este dus la extrem. De la putere și cuplu, la materialele folosite. Și accesorii. Modele menite să meargă hăt departe după ce se termină drumurile clasice și să-și croiască propriile trasee.

Jeep e-bike, mai întâi o idee

Jeep e-bike a reprezentat pentru marcă și pentru Fiat Chrysler Automobiles (FCA) un challenge. Segmentul e-bike este în trend și reprezintă o direcție importantă pentru viitor. Însă, dată fiind tradiția mărcii, era nevoie de ceva în plus. Un model pregătit de aventură în off-road. Potrivit identității mărcii.

Ei bine, cei de la Jeep au descoperitQuietKat la Outdoor Retailer, cea mai mare expoziție dedicată sporturilor outdoor. Și, după cum spune și Jake, de la primul schimb de idei a fost clar că există o sinergie. Dar nu s-a bătut palma. Ci doar s-a cimentat ideea că va exista un Jeep e-bike.

Un pitch de succes

FCA a invitat QuietKat, dar și alte companii, la sediul din Auburn Hills, Michigan, pentru un pitch. Ideea era de a vedea mai multe idei de produse care să se potrivească viziunii de dezvoltare a grupului și mărcii.

QuietKat a venit pregătit. Cu un model cu anvelope fat pentru teren accidentat, sistem full-suspension, motor puternici și baterie integrată. Un prototip care l-a cucerit pe Olivier François, FCA Chief Marketing Officer. Care nu numai că a dat ok-ul, ci a cumpărat prototipul pe loc, pentru uzul personal.

Jeep e-bike te invită la aventură pe două roți! Jeep-e-bike-8-1024x576

Din acel moment, totul a decurs rapid. Jeep și-a dorit un exemplar pre-producție pentru spotul din timpul Super Bowl. Îl știți, acela care a fost apreciat drept cel mai bun al ediției din acest an. Și aici este însă o poveste frumoasă. Timpul scurt făcea imposibilă livrarea. Dar cei de la QuietKat l-au dus la filmări. Printr-o furtună de zăpadă. Probând cu acest prilej și calitățile produsului.

Jeep e-bike este pe piață

Fast-forward până la acest moment. Jeep e-bike este la momentul livrărilor. Iar pre-comenzile au curs, chiar dacă prețul de start este de 5.899 dolari. Pentru segment, dar și ținând cont de calitățile modelului, care-l fac special, merită fiecare cent investit.

Unde-l găsiți? Oamenii de marketing de la FCA au decis să-i aleagă din miile de dealeri pe cei care și-au făcut un nume ca apropiați de fenomenul de off-road și overlanding. Însă Jeep e-bike este disponibil și-n rețeaua QuietKat, alături de celelalte produse ale acestora. Ca și pe site-ul acestora, care oferă livrare gratuită în SUA. Plus în magazinele care s-au specializat în vânzarea de produse de gen. Dacă o achiziționați, nu vă zgârciți nici la echipament. Cu Jeep e-bike o să aveți nevoie, pentru că are ce să vă ofere în materie de performanțe și aventură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.